reklama
Gdybym nie zapłaciła to bym sprawę olała... niestety zrobiłam przelew. 21 zł może nie dużo, ale jednak kilka ubranek za to bym miała.
Dzwoniłam z różnych numerów a adres niestety nie jest stąd, jedynie komunikat był, że można odebrać ubranka na terenie Warszawy :/ ...
Dzwoniłam z różnych numerów a adres niestety nie jest stąd, jedynie komunikat był, że można odebrać ubranka na terenie Warszawy :/ ...
mama2006
Fanka BB :)
Dee - no to nie ciekawie. A tu zołza - jak ja nie cierpię takich ludzi. Też ostatni miałam podobną sytuację z tym, że ja przesyłkę dostałam. Miały być rajstopki w bardzo dobrym stanie. A okazało się, że to śmiecie... zmarnowałam około 30zł. Teraz uważam bardziej, ale takich sytuacji mimo to nie da się uniknąć
lady87
Edyta
No wiesz, niby nie dużo, ale tak się nie robi... powinna laska dostać po dupie. Może zgłoś najpierw na allegro, a jak nie to na policję. Ja jeszcze nigdy nie kupowałam niczego gdzie trzeba najpierw zapłacić, zawsze brałam za pobraniem.
Albo z drugiej strony szkoda nerwów, ja znając siebie i swoje zdrowie bym popuściła.
Albo z drugiej strony szkoda nerwów, ja znając siebie i swoje zdrowie bym popuściła.
*Vanilia*
Moderatorka
mama dobrze że biustonosze pasują, wysyłkowo to różnie bywa z takimi rzeczami. Ciekawe jakie te moje będą, dobrze że nie były drogie to jak bedą nie dobre to nie bedzie mi żal.
Te Twoje bardzo ładne, ja mam problem bo musze mieć rozmiar 75E, a taki dosyć cieżko znaleźć na razie zamówiłam takie najzwyklejsze, zobaczymy jakie są
Suzi hmm ja chcę wanienkę najzwyklejszą bez żadnych wbudowanych rzeczy. Nie zastanawiałam się nad rozmiarem, taką średnią na oko kupię
Dee zgłoś najpierw na allegro, oni ją pogonią a jak nie to policja ale ludzie są wredni
a ja dziś wyruszyłam na miasto.
W Rossmanie kupiłam szczoteczkę z grzebyczkiem dla dzidziunia i patyczki do uszu dla niemowląt.
Potem wlazłam oczywiście do ciuchlandu i wyczaiłam pięknego pajaca za 5 zł
ale przypomniałam sobie że miałam jeszcze kupić taką czapeczkę nie wiązaną i weszłam do sklepu obok a tam była promocja, i zobaczyłam te welurowe półśpiochy, zakochałam sie..........ech, dokupiłam do koloru body........i tak skarpetki przy okazji
Mnie nie można wypuszczać na miasto
Te Twoje bardzo ładne, ja mam problem bo musze mieć rozmiar 75E, a taki dosyć cieżko znaleźć na razie zamówiłam takie najzwyklejsze, zobaczymy jakie są
Suzi hmm ja chcę wanienkę najzwyklejszą bez żadnych wbudowanych rzeczy. Nie zastanawiałam się nad rozmiarem, taką średnią na oko kupię
Dee zgłoś najpierw na allegro, oni ją pogonią a jak nie to policja ale ludzie są wredni
a ja dziś wyruszyłam na miasto.
W Rossmanie kupiłam szczoteczkę z grzebyczkiem dla dzidziunia i patyczki do uszu dla niemowląt.
Potem wlazłam oczywiście do ciuchlandu i wyczaiłam pięknego pajaca za 5 zł
ale przypomniałam sobie że miałam jeszcze kupić taką czapeczkę nie wiązaną i weszłam do sklepu obok a tam była promocja, i zobaczyłam te welurowe półśpiochy, zakochałam sie..........ech, dokupiłam do koloru body........i tak skarpetki przy okazji
Mnie nie można wypuszczać na miasto
krisowa
Dee zgłoś do allegro, niewielka kasa, ale to Twoje pieniadze, z jakiej racji masz straciuć :/ ech nie rozumiem takich ludzi
Vanilia boskie te ubranka cuda
Vanilia boskie te ubranka cuda
Ostatnia edycja:
mama2006
Vanilia - śliczne zakupy Co do biustonoszy to ja mam 90 D są troszkę za ciasne (ale haftki zawsze łatwiej dokupić) gorzej jakby był za duży.
gratuluję udanych zakupków dziewczyny. Wszystko jest sliczne :-)
Dee_ napewno nie mozesz popuścic. My mamy właśnie identyczną sytuację tutaj w Szwecji. Mąż kupował i wydaliśmy około 13 tys. koron. I cisza. Mąż był wczoraj na policji i zgłosił. Mam nadzieję że odzyskamy te pieniążki
Ja tez niedługo dołączę zdjęcia co kupiłam ostatnio. Miłego dnia :-)
Dee_ napewno nie mozesz popuścic. My mamy właśnie identyczną sytuację tutaj w Szwecji. Mąż kupował i wydaliśmy około 13 tys. koron. I cisza. Mąż był wczoraj na policji i zgłosił. Mam nadzieję że odzyskamy te pieniążki
Ja tez niedługo dołączę zdjęcia co kupiłam ostatnio. Miłego dnia :-)
reklama
krisowa
a takie sytuacje zgłasza się na policję a nie wystarczy kontakt z allegro?? przecież są komentarze itp??? kurcze, bo u nas zgłoszenie sprawy na policję to troszkę czasu trzeba poswiecić:-(
Podziel się: