reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lutówki na zakupach

Kolezanka z kolei kupial dla swojej corki od razu spacerowke, ale taka w ktorej mozna wozic dziecko juz od urodzenia - Mclaren XLR. Jest z niej bardzo zadowolona i do tej pory uzywa tylko jej, a coreczk ma juz 2 latka. Mnie takie male kółeczka jednak nie przekonują, ale może komuś się spodoba.

maclaren-techno-xlr-coffee-pink.jpg

reklama
Wczoraj byliśmy na pl. zabaw w Smyku na ul. Kruczej. Kuba się bawił, a ja oglądałam wózki ;) No i bardzo mi się spodobały wózki ze skrętnymi przednimi kółkami. Super się takie prowadzi... teraz zaczynam żałować, że mam, 4 kołowca z wielkimi kołami. Mimo, że łatwo się go prowadzi - ale jest bardzo masywny - a tam te zupełnie inne wydają się takie leciutkie. Mi się bardzo spodobał ten:
wozek (1721444932) - Aukcje internetowe Allegro

Tego co widziałam w Smyku na allegro nie ma :( ale był super :D

ludzie jak ja do tyłu jestem Wy już spacerówki wybieracie.... haha
Ja pisze w innej sprawie bo w sumie mnie kumpela zaraziła tym tematem mianowicie pieluch wielorazowych... czy któraś z Was używała jakichkolwiek albo zwyklej tetry z otulaczami albo tych wkładek albo tyxh 2w1?? tu podaje link piszcie co wiecie: Pieluszki Wielorazowe - Pieluchy Ekologiczne - Chusty - Nosidła
Ja wiem że na pewno zdrowiej szczególie dla chlopców nie przegrzewają się jądra bo to oddycha tylko nie wiem jak z moją mobilizacją do prania haha...:-D

mamuska- to jest wózek dla dzieci rok po roku tak? ja też cały czas czegoś szukam.
Fajny ten co pokazałaś tylko jak dla mnie ma za małe kółka i zimą po śniegu sobie nie wyobrażam go pchać:/
tynka27- też myślałam jeszcze przed urodzeniem Daniela nad tymi pieluchami ale dobrze że na myśleniu się skończyło:-) jak był malutki to robił z 10kup dziennie, chyba non sto pralka by chodziła. Pewnie zdrowsze są ale cóż, coś za coś. dziękuje Bogu, że stworzył pampersy :-)

daissy hihiihih co do pieluch mam te same zdanie choć tetrę mialam wrazie co ale służyła do kładzenia na barki do odbekania moze kilka razy w maty wielorazowe jak mi pampka zabrakło
co do wózka to teraz upatrzyliśmy taki

*Leo*WÓZEK QUATTRO GRACO DLX- FOTELIK ''2011 !!! (1729672859) - Aukcje internetowe Allegro

fotelik samochodowy fajnie się montuje na spacerówce i np jak w wielu 3 funkcyjnych nie musze zdejmowac wszystkiego ze stelarza by zamatować fotelik mogę wsio miec na raz a auto i tak mamy combi więc mąz powiedział po obejrzeniu go na żywo że taki zakupimy a trafiłs ie za połowę ceny nowego uzywany ale w super stanie więc w sobotę chyba już go zakupimy bo mój mały chrześniak będzie na wakacjach u nas i by nie musieli tachać całej Polski wózka bedzie juz nasz sprawdzany :)) a potem na ostatią chwilę zostaną mi tylko pampersy i ubranka

leżaczki rewelacyjne
i mama2006 kurczę dzięki za pokazanie strony z łóżeczkami turystycznymi chyba ta firma ma najtańsze a bardzo łądnei wyposażone bo nei wiemy czy nasze nam oddadzą bo pozyczylismy

agatulka - nie ma za co, musimy sobie pomagać. Mi się ten GRACO wózek nie podoba, no ale każdy ma swój gust ;)

W raz z mężem stwierdziliśmy, że będziemy co miesiąc coś kupować... dopóki jest kaska i praca u męża - później różnie z robotą może być :) Jutro poluję na karuzelkę :D

W raz z mężem stwierdziliśmy, że będziemy co miesiąc coś kupować... dopóki jest kaska i praca u męża - później różnie z robotą może być :) Jutro poluję na karuzelkę :D

My też stwierdziliśmy, że raz na miesiąc coś kupimy, ale patrząc na sierpień chyba zaczniemy od września :p
Za to plan też jest kupna co miesiąc pieluch. One nigdy się nie zmarnują, a z promocji fajnie jest korzystać :-)

reklama
ok widze że pomysł z pieluchami wielorazowymi sie nikomu nie podoba haha... nie mam tu zadnej mamy organicznej haha...
A co do wózków to jak nie znacie płci to nie sądzicie że to za wcześnie na wózek?? Ja jestem tak przewrażliwiona że mimo iż dziś 11tg5dn uważam że na wszystko za wcześnie i jeszcze nic nie mam...
czy ze mną coś nie tak??

Do góry