Kolezanka z kolei kupial dla swojej corki od razu spacerowke, ale taka w ktorej mozna wozic dziecko juz od urodzenia - Mclaren XLR. Jest z niej bardzo zadowolona i do tej pory uzywa tylko jej, a coreczk ma juz 2 latka. Mnie takie male kółeczka jednak nie przekonują, ale może komuś się spodoba.
reklama
mama2006
Fanka BB :)
Wczoraj byliśmy na pl. zabaw w Smyku na ul. Kruczej. Kuba się bawił, a ja oglądałam wózki No i bardzo mi się spodobały wózki ze skrętnymi przednimi kółkami. Super się takie prowadzi... teraz zaczynam żałować, że mam, 4 kołowca z wielkimi kołami. Mimo, że łatwo się go prowadzi - ale jest bardzo masywny - a tam te zupełnie inne wydają się takie leciutkie. Mi się bardzo spodobał ten:
wozek (1721444932) - Aukcje internetowe Allegro
Tego co widziałam w Smyku na allegro nie ma ale był super
wozek (1721444932) - Aukcje internetowe Allegro
Tego co widziałam w Smyku na allegro nie ma ale był super
tynka27
ludzie jak ja do tyłu jestem Wy już spacerówki wybieracie.... haha
Ja pisze w innej sprawie bo w sumie mnie kumpela zaraziła tym tematem mianowicie pieluch wielorazowych... czy któraś z Was używała jakichkolwiek albo zwyklej tetry z otulaczami albo tych wkładek albo tyxh 2w1?? tu podaje link piszcie co wiecie: Pieluszki Wielorazowe - Pieluchy Ekologiczne - Chusty - Nosidła
Ja wiem że na pewno zdrowiej szczególie dla chlopców nie przegrzewają się jądra bo to oddycha tylko nie wiem jak z moją mobilizacją do prania haha...
Ja pisze w innej sprawie bo w sumie mnie kumpela zaraziła tym tematem mianowicie pieluch wielorazowych... czy któraś z Was używała jakichkolwiek albo zwyklej tetry z otulaczami albo tych wkładek albo tyxh 2w1?? tu podaje link piszcie co wiecie: Pieluszki Wielorazowe - Pieluchy Ekologiczne - Chusty - Nosidła
Ja wiem że na pewno zdrowiej szczególie dla chlopców nie przegrzewają się jądra bo to oddycha tylko nie wiem jak z moją mobilizacją do prania haha...
Hej laski Ja cos spac nie moge.W nocy sie krece i budze sie o 6.30. A co do wuzkow to tez juz mam wybrany,ten HAUCK Geschwisterwagen Duett Black Kollektion 2011 - Kinderwagen & Geschwisterwagen günstig bei Babyartikel.de
daissy_
mamuska- to jest wózek dla dzieci rok po roku tak? ja też cały czas czegoś szukam.
Fajny ten co pokazałaś tylko jak dla mnie ma za małe kółka i zimą po śniegu sobie nie wyobrażam go pchać:/
tynka27- też myślałam jeszcze przed urodzeniem Daniela nad tymi pieluchami ale dobrze że na myśleniu się skończyło:-) jak był malutki to robił z 10kup dziennie, chyba non sto pralka by chodziła. Pewnie zdrowsze są ale cóż, coś za coś. dziękuje Bogu, że stworzył pampersy :-)
Fajny ten co pokazałaś tylko jak dla mnie ma za małe kółka i zimą po śniegu sobie nie wyobrażam go pchać:/
tynka27- też myślałam jeszcze przed urodzeniem Daniela nad tymi pieluchami ale dobrze że na myśleniu się skończyło:-) jak był malutki to robił z 10kup dziennie, chyba non sto pralka by chodziła. Pewnie zdrowsze są ale cóż, coś za coś. dziękuje Bogu, że stworzył pampersy :-)
agatulka25
Mamusia Zuzi i Maksa
daissy hihiihih co do pieluch mam te same zdanie choć tetrę mialam wrazie co ale służyła do kładzenia na barki do odbekania moze kilka razy w maty wielorazowe jak mi pampka zabrakło
co do wózka to teraz upatrzyliśmy taki
*Leo*WÓZEK QUATTRO GRACO DLX- FOTELIK ''2011 !!! (1729672859) - Aukcje internetowe Allegro
fotelik samochodowy fajnie się montuje na spacerówce i np jak w wielu 3 funkcyjnych nie musze zdejmowac wszystkiego ze stelarza by zamatować fotelik mogę wsio miec na raz a auto i tak mamy combi więc mąz powiedział po obejrzeniu go na żywo że taki zakupimy a trafiłs ie za połowę ceny nowego uzywany ale w super stanie więc w sobotę chyba już go zakupimy bo mój mały chrześniak będzie na wakacjach u nas i by nie musieli tachać całej Polski wózka bedzie juz nasz sprawdzany ) a potem na ostatią chwilę zostaną mi tylko pampersy i ubranka
leżaczki rewelacyjne
i mama2006 kurczę dzięki za pokazanie strony z łóżeczkami turystycznymi chyba ta firma ma najtańsze a bardzo łądnei wyposażone bo nei wiemy czy nasze nam oddadzą bo pozyczylismy
co do wózka to teraz upatrzyliśmy taki
*Leo*WÓZEK QUATTRO GRACO DLX- FOTELIK ''2011 !!! (1729672859) - Aukcje internetowe Allegro
fotelik samochodowy fajnie się montuje na spacerówce i np jak w wielu 3 funkcyjnych nie musze zdejmowac wszystkiego ze stelarza by zamatować fotelik mogę wsio miec na raz a auto i tak mamy combi więc mąz powiedział po obejrzeniu go na żywo że taki zakupimy a trafiłs ie za połowę ceny nowego uzywany ale w super stanie więc w sobotę chyba już go zakupimy bo mój mały chrześniak będzie na wakacjach u nas i by nie musieli tachać całej Polski wózka bedzie juz nasz sprawdzany ) a potem na ostatią chwilę zostaną mi tylko pampersy i ubranka
leżaczki rewelacyjne
i mama2006 kurczę dzięki za pokazanie strony z łóżeczkami turystycznymi chyba ta firma ma najtańsze a bardzo łądnei wyposażone bo nei wiemy czy nasze nam oddadzą bo pozyczylismy
mama2006
agatulka - nie ma za co, musimy sobie pomagać. Mi się ten GRACO wózek nie podoba, no ale każdy ma swój gust
W raz z mężem stwierdziliśmy, że będziemy co miesiąc coś kupować... dopóki jest kaska i praca u męża - później różnie z robotą może być Jutro poluję na karuzelkę
W raz z mężem stwierdziliśmy, że będziemy co miesiąc coś kupować... dopóki jest kaska i praca u męża - później różnie z robotą może być Jutro poluję na karuzelkę
daissy_
ja mam wszystko po Danielku, i jedynym zakupem będzie wózek no i wiadomo pampersy, jakieś kosmetyki. Jak będzie dziewczynka to o ciuszki też się nie martwię bo ciocia ma 1,5roczną córeczkę i wszystko ma dla mnie odłożone.
co do karuzeli to mam taką, niestety moje dziecko jej nie polubiło, może drugie chociaż polubi :-)
FISHER PRICE KARUZELA MISIE Z PROJEKTOREM I PILOTE (1728797351) - Aukcje internetowe Allegro
co do karuzeli to mam taką, niestety moje dziecko jej nie polubiło, może drugie chociaż polubi :-)
FISHER PRICE KARUZELA MISIE Z PROJEKTOREM I PILOTE (1728797351) - Aukcje internetowe Allegro
My też stwierdziliśmy, że raz na miesiąc coś kupimy, ale patrząc na sierpień chyba zaczniemy od września
Za to plan też jest kupna co miesiąc pieluch. One nigdy się nie zmarnują, a z promocji fajnie jest korzystać :-)
reklama
tynka27
ok widze że pomysł z pieluchami wielorazowymi sie nikomu nie podoba haha... nie mam tu zadnej mamy organicznej haha...
A co do wózków to jak nie znacie płci to nie sądzicie że to za wcześnie na wózek?? Ja jestem tak przewrażliwiona że mimo iż dziś 11tg5dn uważam że na wszystko za wcześnie i jeszcze nic nie mam...
czy ze mną coś nie tak??
A co do wózków to jak nie znacie płci to nie sądzicie że to za wcześnie na wózek?? Ja jestem tak przewrażliwiona że mimo iż dziś 11tg5dn uważam że na wszystko za wcześnie i jeszcze nic nie mam...
czy ze mną coś nie tak??
Podziel się: