Ja sterylizatora oraz podgrzewacza nie planuje wogole kupowac.Dla mnie to zbedny wydatek.Podgrzewacz miala siostra i szybko z niego zrezygnowała.Sterylizacja bedzie tradycyjna- wrzatek Ja mialam ten komfort ze dla malej kupilam tylko kilka rzeczy :wózek, kocyki, reczniki,peluszki frotowe( tetrowe dopiero zamierzam kupic),2 komplety poscieli,materacyk, termometr.Dodatkowo wydalam na te rzeczy 0zł ( sponsorowane przez Mame moją kochaną).Pozostale rzeczy:wanienka, stelaz do niej, mata edukacyjna,przewijak to spadek po innych dzieciach a łóżeczko pozyczamy od znajomych(którzy dostali od swojej rodziny 3 szt w spadku).
A ze portfela grubego nie mamy (odkad sie dowiedzielismy o ciazy to w kazdym miesiacu jakis wiekszy wydatek, na poczatku 3 wesela co miesiac, pozniej ubezpieczenia albo naprawa aut) to naprawde duzo nam pomoglo.
A ze portfela grubego nie mamy (odkad sie dowiedzielismy o ciazy to w kazdym miesiacu jakis wiekszy wydatek, na poczatku 3 wesela co miesiac, pozniej ubezpieczenia albo naprawa aut) to naprawde duzo nam pomoglo.