reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutówki na zakupach

dobrze mieć takie fajne klientki:tak:mi moja robiła piękne szydełkowe czapeczki dla Nicol:-)strasznie lubie takie dzydełowe czy na drutach robione bajery.Kiedyś wsego czasu sama na drutach robiłam,teraz to juz nie pamiętam tych wszystkich wzorów,no i czasu brak na takie przyjemności!

reklama
Dziękuje wam za odpowiedzi:)Kupie jednak welurkowy pajacyk:)
images.jpgtakie termoopakowanie typu miekkie, podobne do lovi, w którym zmieści sie każda butelka, zakupiałam w rosmanie za 13 zł. Lovi kosztuje ok 30. Jakby któras z was była zainteresowana. Bo mi np do styropianowego, które dostalam od szwagierki nie wchodzi butelka z aventu.

Dziekuje ,Mitra ta karuzelke odkupilam od klientki za 5 funtow a taka sama w takim drogim sklepie kosztuje okolo50 funtow wiec bralam jak dawala hahahahah

super! Ty siedzisz w UK, mam funfele co na cardbootach zaopatruje za grosze dzieciaki , i w świetne rzeczy , naprawdę.

bliźniak taaa jakbym mojego słyszała.....jak tylko coś kupię to to się bulwersuje bo co mi tyle tych ciuszków:tak:
pluszacze przesłodkie te pajacyki:-D

My w końcu także zaczynamy kupować te cudeńka dla naszego maleństwa:) wczoraj kupiliśmy wózek http://allegro.pl/najwiekszy-zestaw-espiro-atlantic-4w1-i1925887025.html mam nadzieję że szybko przyjdzie....
wózek nie ma w zestawie nosidełka/ fotelika. powiedzcie jak uważacie, kupować takie małe nosidełko do paru kg, czy tą już bardziej rozbudowaną wersję 0-16 kg? osobiście cały czas byłam przekonana do tego nosidełka małego, ale ostatnio usłyszałam że to pieniądze w błoto wyrzucone... doradźcie coś:)

z ubranek mamy już całą szafkę, jak narazie prawie wszystko w uniwersalnych kolorkach (chociaż parę różowych też się trafiło)....

Ostatnia edycja:
reklama
Super są te Wasz zakupki :D

A ja dzisiaj odwiedziłam ciucholand i zakupiłam sobie:
2 sweterki i tunikę-golf oraz śliczny sweterek dla synka oraz grę dla mojego starszaka ;)

Zdjęcia jak zrobię to dodam :D

Do góry