reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutówki na zakupach

blair_90 super sa :)) moje przyszly wczoraj i moj syn mowi do mnie to jest rozmiar na kota? bo chyba nie chcesz mi powiedziec, ze ja tez taki maly bylem... teraz ma juz 185cm;-) ubawil mnie do lez

reklama
Dee - super okazję trafiłaś ;)

blair - śliczne ciuszki (jak zawsze ;) )

blizniak - super udało Ci się ciuszki kupić, no i łóżeczko ładne ;)

myszka
- do wysokiego masz syna, jak na 14 lat ;)

mama2006 dobrze, ze troszke przystopowal, bo zakupy co miesiac dla nastolatka to juz nie taki maly pikus :-D, ale chyba jeszcze nie koniec bo noge ma 44 rozmiar:szok:

Dee- ja wlasnie taki stelaz przywiozlam od siostry uzywala go prawie rok i byla bardzo zadowolona.Moja mama jak go kupowala to dala 100zl za niego wiec ty naprawde duzo zaoszczedzilas.Zakup udany:-D

A ja wanienkę mam zamiar stawiać na stole hehe chyba, że też mi się uda trafić na jakąś świetną okazję i taniej stelaż uda się kupić. Po cc by się przydał ;)

Dee
- będziesz miała córcię to może chcesz śliczne bluzy dla niej?
Lub może któraś z Was dziewczyny chce?
Przepraszam, że tutaj ale może chcecie ;)
Przedmioty użytkownika - Allegro.pl - aukcje internetowe, bezpieczne zakupy

Dziewczyny w co ubieracie maleństwo na wyjście ze szpitala?
Ja myślę:
1.body z krótkim lub długim rekawkiem
2. śpiochy
3. dresik czy jakiej półspiochy i bluza??
4. kombinezon.

Doradzcie bo nie mam pojęcia.

mmona2 - myślę, że dobrze będzie ubrane.

Ja bym założyła tak:
- body dł. rękaw --> śpioszki --> kaftanik i kombinezon, na główkę 2 czapeczki (bawełniana) i zimowa)
lub
- body kr. rękaw --> pajacyk --> kombinezon i czapeczki
W obu przypadkach maleństwo będzie pewnie przykryte kocykiem jeszcze lub będziecie miały pokrowiec na fotelik - więc myślę, że starczy ;) no i + że będzie jechało autem ze szpitala

reklama
Ja ubiorę w body z długim, na to ciepły welurowy pajac, czapka ciepła i tyle. Mam specjalny cieplutki śpiworek do fotelika samochodowego i w to zapakuję malca, chyba że będzie mega mróz to jeszcze kocyk na to.

Do góry