reklama
Magda - dokładne zmierzenie dziecka nawet po urodzeniu jest trudne, a co dopiero przez brzuch. Bardzo dużo zależy od ułożenia dziecka, a jeszcze więcej od lekarza który robi pomiar. Sama to widzę jak mam dwie wizyty w ciągu jednego - dwóch dni, a różnice po 20%. Poza tym mam wrażenie, że lekarze mają różne techniki, trochę inaczej sobie te otręby do mierzenia zaznaczają. Tak czy inaczej bardzo się cieszę, że jednak jest dobrze :-)
Bozienka24
Fanka BB :)
Magda INACZEJ BYĆ NIE MOGŁO !!!!! Ciesze się bardzo
Magda_z_uk
Po pierwsze MAMA ;)
Dziękuję dziewczyny :-)
Ja wiem,że waga w brzuszku jest tylko szacunkowa,jednak ciężko przy mojej cholestazie ją ignorować,nawet jeśli pomiar był błędny. W Cardiff nie ma mowy o pomyłce,bo to jest miejsce gdzie jeżdżą babeczki z najtrudniejszymi przypadkami. Mam nadzieję,że już nie będzie takich akcji :-)
Ja wiem,że waga w brzuszku jest tylko szacunkowa,jednak ciężko przy mojej cholestazie ją ignorować,nawet jeśli pomiar był błędny. W Cardiff nie ma mowy o pomyłce,bo to jest miejsce gdzie jeżdżą babeczki z najtrudniejszymi przypadkami. Mam nadzieję,że już nie będzie takich akcji :-)
Ja już też po wizycie. Mała rośnie jak szalona- więc już wiem skąd wystrzał brzucha i ciągnięcia.Alicja już ma ponad 1100) I oczywiście moja wiercipiętka się zakryła więc z fotki nici ale nie to najważniejsze! szyjka stanęła na 28mm i na szczęście nawet nie drgnęła.
Carolajna32
Fanka BB :)
Demolka świetne wieści!
reklama
walentyneczka
Zaciekawiona BB
Witajcie dziewczyny
Mam pytanie
Czy 1200g w 28tyg +3dni to duzo czy mało jak na bobaska?
Mam pytanie
Czy 1200g w 28tyg +3dni to duzo czy mało jak na bobaska?
Podziel się: