reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutóweczki u lekarza (wizyty, badania, usg)

Kropeczku jak miło widzieć tak zrelaksowaną dzidzie :-) Cieszę się,że rośnie tak idealnie!!! Oby tak dalej :tak:

Choco no niestety są drogie, U nas tylko Pappa darmowe. :sorry:

reklama
Ati:) Wklejam to co znalazłam jeśli chodzi o wyniki. Podobno nawet jak wyjdzie wynik negat.to nic nie jest przesądzone. Dlatego nie każdy decyduje się na tego typu badanie. Niektórzy lekarze są zdania,ze to dodatkowy stres dla ciężarnej. Ja się na tym nie znam, pierwszy raz będę wykonywać tego typu badanie, w ten czwartek 6 go, najbardziej boję się usg, czy wszystko nadal jest w porządku.
Doczytałam dalej, ze będziesz wiedzieć dokładniej w poniedz. Trzymam kciuki za dobre wiadomości, napewno teraz niepotrzebnie się zamartwiasz :*

Wkleję fotkę z info jaka jest norma tego badania.

Załączniki

• 1438535802188.jpg
    1438535802188.jpg
    62,2 KB · Wyświetleń: 53
Ostatnia edycja:
Ja już po pracy, padam ze zmęczenia, ale obiecałam fotkę, więc nie mogę was zawieźć ;-)
Generalnie było dzisiaj tak na łapu capu, bo lekarz miał mały poślizg, ale to i tak nie popsuło mi nastroju, bo zobaczyłam zdjęcie maleństwa. Mała rzecz, a jakże cieszy :-)

Ale fajne ujęcie dzidzi :)

reklama
Do góry