reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutóweczki u lekarza (wizyty, badania, usg)

reklama
Dziękuję dziewczyny :-)

Póki co leżę i cisza. Mają dziś tu.zapiernicz wiec pewnie dlatego. Myślę o dzieciach w domku...oczywiście tęsknię okrutnie.

Demolka jak na szpilkach a podobno mogę i do końca tak chodzić, chociaż lekarz cały czas obstawia poród przed terminem. Mówi, że w którymś momencie skurcze nie odpuszczą
Carolajna myślę że jeszcze się troszkę pokulasz, oczywiście popieram wypowiedź że skurcze kiedyś nie odpuszczą każdej z nas :yes:

Kochane mnie właśnie ulokowali na oddziale w szpitalu. Wszystko przez silne bóle w obrębie blizny i słabe ruchy małego. Nie wiem jaki jest plan,ale będę pisać.

Magda trzymaj się z Theo &&&&zaciśnięte

Demolka w poniedziałek mam już zapisana cc to będzie 38 tydzien

Bożena troszkę Ci zazdroszczę że już wiesz kiedy będziesz tulić maleństwo ;-) ;)

Magda - przyłączam się do kciuków :-)
Bozienka - to oby do poniedziałku... Ale ten czas szybko leci, w sumie to już tylko moment Ci został.
No i współczuję Wam bardzo rozłąki z dziećmi. Sama się zastanawiam jak to będzie, a wybieram się do szpitala tylko na te 3-4 dni (oby!)
U mnie CC będzie prawdopodobnie dopiero w terminie porodu (10-02), ale na pewno dowiem się dopiero we wtorek na wizycie.

reklama
Do góry