reklama
Magda suuuuuper! bardzo się cieszę a teraz proszę już nie myśleć negatywnie wyniki bardzo dobre więc nie możesz się aż tak martwić( wiadomo ze całkiem się nie da
) Jak ktoś nie zna sytuacji( chodzi o lek na zastępstwo) to nie powinien się w pewnych kwestiach wypowiadać więc teraz CIESZ SIĘ CIĄŻĄ!
Magda_z_uk
Po pierwsze MAMA ;)
Bardzo Wam dziękuję dziewczyny za dobre słowa :-) Cieszę się,że mogę się tym z Wami dzielić!
Gwiazdeczko jest za wcześnie na mierzenie brzucha. Dopiero po 20 tc będą to robić. Tzn przynajmniej u nas tak jest :-)
Gwiazdeczko jest za wcześnie na mierzenie brzucha. Dopiero po 20 tc będą to robić. Tzn przynajmniej u nas tak jest :-)
anit80
Fanka BB :)
Hej, ja przed laboratorium siedzę. Dzisiaj badanie WR, HBS, HIV. W sumie nie wiem po co ten HIV no ale skoro pani doktor kazała to robie.
Carolajna32
HIV po to aby w razie gdy jesteś zakażona to żeby wiedzieć i dziecka nie zarazić.
anit80
Caro ja wiem że jakakolwiek zaraźna choroba w ciąży jest bardzo niebezpieczna. Ale wątpię że mogłabym gdzieś się zarazić HIV.
Carolajna32
Eh, Ci co najmniej wierzą najczęściej się dziwią. Nigdy nie masz 101% zaufania do drugiej połowy, nigdy.
reklama
Bozienka24
Można się zarazić przypadkiem niechcacy itd .
Podziel się: