reklama
Carolajna32
Fanka BB :)
Ollcia bo mnie babsko straszyło non stop szpitalem, zakazywała wszystkiego, a na 3 wizycie potraktowała "byle szybko". Przy krwawieniu mnie olała i napisała sms "sugeruje jechać do szpitala, jestem na wakacjach"... Nooo a obiecywała cuda wianki. Dlatego dogadałam się że swoim pierwszym lekarzem na częstsze wizyty
no i bardzo dobrze zrobiłaś, ciąża to nie czas na ciągłe stresowanie się czy wszystko ok i ważne, aby mieć lekarza na którym można polegać. Mi pierwszy nie zlecał żadnych badań, totalne zero, nie robił w ogóle usg ani nic... a ten teraz jest boski
Bozienka24
A wy też macie wizyty co miesiąc ?? Nie mówię o tych co mają zagrożona albo cosik się tam dzieje . Niby fajnie bo nic się nie dzieje ale jakoś mi się wydaje za długo z córa chodziłam co 2 tygodnie a z synem co 3 .....
kati29
Ja z synem chodzilam prywatnie i mialam co 3 tyg a teraz mam tak co miesiąc
kati29
Ale wizyty na nfz, może dlatego
kati29
Uznalam że różnicy w wizycie nie ma, wiec kasę z wizyt prywatnych wolę przeznaczyć na poród
Bozienka24
Ja prywatnie chodzę
kati29
Wcześniej chodziłam prywantenie 120 zl każda wizyta co 3 tyg usg nie było na wizycie a do tego przy porodzie lekarza i tak nie było
reklama
Carolajna32
Ja 200 zł co 2 tyg...
Podziel się: