reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutoweczki sie chwala (zdjecia testow, brzuszkow, dzieci, mezow, plackow, psow etc:-)

Super te kąciki Wasze a to nasz w pełnej okazałości :-):

IMG20130128_002.jpg łóżeczko.png

a co do zwierzątek w łóżeczku, u nasz na szczęście (odpukać tfu tfu) kot nie wyczaił, że tam można się wygodnie ułożyć i zadomowił się raczej na parapecie i czasami chowa się pod łóżeczkiem ale do środka ani raz nie wszedł i chyba nie zdaje sobie sprawy, że można tam wejść i oby tak zastało bo też nie widzi mi się, żeby tam urzędował to nie jego miejsce...a pies? na razie rozporządza się pokoju i na łóżku ale odzwyczajam go powoli od skakania po naszym łóżku bo boje się, że jak dzidziol będzie z nami leżał to ten na niego nieświadomie skoczy bo ten nasz pies trochę taki nieokrzesany jest...ale już małe postępy widać :-):-)

reklama
organizer to teściowa uszyła :-D zamówienie było na taki standardowej wielkości ale teściowa zaszalała i w sumie dobrze bo mega przydatna rzecz :-) mąż się śmieje bo zaużywałam go sobie na swoje potrzeby i np. w jednej kieszonce mam telefon i pilota do TV :-)a w drugiej cukierki i sobie podjadam w trakcie oglądania TV :-D:happy2:

sliczne kaciki, lubie ogladac dziecinne pokoiki wiec wklejac wklejac :-)

Kącik mojego synka :-)
Foto-KVPJ7NPA.jpg

Foto-ULBCB44P.jpg

bez poscieli bo na poczatku uzywac nie zamierzam ;-) misiu obok imienia jest motywem z poscieli wlasnie :-)

Cortina rewelacyjny ten kącik Olusia i do tego białe mebelki...uwielbiam taki kolor :happy2: Mnie się też marzy taki przewijak ale na razie nie mam go gdzie postawić, może jak sie przeprowadzimy na Wielkanoc to męża pomęczę żeby taki kupił :-)

reklama
Kwasia twój organizer jest mega wypasiony :-) postarała się teściówka :-D

Cortina śliczny kącik, fajnie że masz miejsce na taki przewijak wolnostąjący. A ta ściana u szczytu łóżeczka idealnie pasuje pod kolor literek :tak: to zamierzony efekt? :-)

Do góry