reklama
kasiulec ale masz ładny kolor łóżeczka. Ja zamówiłam teak i myślałam,że będzie pasował a okazało się,ze do niczego nie pasuje i żałuje,że nie wzięłam zwykłego sosnowego a to jest brzydkie jak doopa! ale sama wybrałam więc zostaje mi ewentualnie opcja malowania
domikcw
Fanka BB :)
KASIULEC piękny kacik maluszka
Błękitna_Orchidea
Orchidea a tam się kot wkręcił w fotkę ;-)
to jest nic, że on się wkręcił w fotkę! Jak będę miała więcej czasu zgram Wam fotkę z telefonu jak obydwa koty po prostu śpią w łóżeczku!!
Po skręceniu przykryłam narzutą żeby się nie kurzyło i nie musiałam długo czekać aż jeden z drugim się wrąbali do wyra! Jak malutka się urodzi będę musiała ostro ich pilnować i zamykać drzwi na noc bo jeszcze mi ją zgniotą..
Kasiulec - piękny kącik
Ja od początku kocury wyganiam z wyrka i wiedzą,ze nie wolno a i tak czasami słyszę jak foli trzeszczy i któreś próbuje ;-)
Wystarczy,że już zaanektowały wózek. Kocur to praktycznie cały czas w nim śpi kupię chyba jakąś plandekę czy coś na ten wózek.
W sumie potem jak będą chciały to nie mam nic przeciw jak się któreś młodemu w nóżkach położy ale może nie przez pierwsze miesiące.
moja KOTA cwaniara
Wystarczy,że już zaanektowały wózek. Kocur to praktycznie cały czas w nim śpi kupię chyba jakąś plandekę czy coś na ten wózek.
W sumie potem jak będą chciały to nie mam nic przeciw jak się któreś młodemu w nóżkach położy ale może nie przez pierwsze miesiące.
moja KOTA cwaniara
poli i na moje oko brzuszek niżej ale fryzurkę musisz mieć fajną! masz swoje naturalne kręcone?? :> mi się zawsze taki marzyły
fajne macie kąciki dla Maluszków ja się jakoś nie mogę zebrać do zrobienia zdjęcia
i nasza kota ładuje się do łóżeczka Małego, ostatnio na przewijaku mąż ją przyłapał ale łóżeczko w końcu przykryte i staramy się zamykać pokój, najbardziej boję się że zacznie sikać po łóżeczku/łóżku czy na wózek jak już będzie ona tak reaguje na stres :/ ale jak się przyzwyczai do nowej sytuacji, to tak jak nacik nie będę miała nic przeciwko jak będzie spała w nóżkach Malucha
fajne macie kąciki dla Maluszków ja się jakoś nie mogę zebrać do zrobienia zdjęcia
i nasza kota ładuje się do łóżeczka Małego, ostatnio na przewijaku mąż ją przyłapał ale łóżeczko w końcu przykryte i staramy się zamykać pokój, najbardziej boję się że zacznie sikać po łóżeczku/łóżku czy na wózek jak już będzie ona tak reaguje na stres :/ ale jak się przyzwyczai do nowej sytuacji, to tak jak nacik nie będę miała nic przeciwko jak będzie spała w nóżkach Malucha
reklama
Ania1973G
Poli - brzuszek opadł pięterko niżej
Kąciki maluszków macie super...
Co do zwierzów w łóżeczku, to ja bym tak pogoniła,że 2 raz by nie wlazły he he jakoś do mnie to nie przemawia, ani to zabawne, ani fajne...
Z czasem jak malec urosnie niech sobie futrzaki goni,przytula, ale one muszą wiedzieć, gdzie ich miejsce...
Kąciki maluszków macie super...
Co do zwierzów w łóżeczku, to ja bym tak pogoniła,że 2 raz by nie wlazły he he jakoś do mnie to nie przemawia, ani to zabawne, ani fajne...
Z czasem jak malec urosnie niech sobie futrzaki goni,przytula, ale one muszą wiedzieć, gdzie ich miejsce...
Podziel się: