reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lutoweczki sie chwala (zdjecia testow, brzuszkow, dzieci, mezow, plackow, psow etc:-)

reklama
ale fajniutki brzuszek Poli, Orchidea to maluch już ma swój ładny kącik :-)

a ja cały czas się zastanawiam, czy teraz rozkładać łóżko, czy z miesiąc poczekać i wtedy kołyskę dopiero przenieść z sypialni do drugiego pokoju, oto fotki jak to u nas wygląda: przew.jpgkol.jpg

kasiulec ale masz ładny kolor łóżeczka. Ja zamówiłam teak i myślałam,że będzie pasował a okazało się,ze do niczego nie pasuje i żałuje,że nie wzięłam zwykłego sosnowego :wściekła/y: a to jest brzydkie jak doopa! ale sama wybrałam więc zostaje mi ewentualnie opcja malowania :dry:

Orchidea a tam się kot wkręcił w fotkę ;-)

:-D to jest nic, że on się wkręcił w fotkę! Jak będę miała więcej czasu zgram Wam fotkę z telefonu jak obydwa koty po prostu śpią w łóżeczku!! :szok::-D
Po skręceniu przykryłam narzutą żeby się nie kurzyło i nie musiałam długo czekać aż jeden z drugim się wrąbali do wyra! Jak malutka się urodzi będę musiała ostro ich pilnować i zamykać drzwi na noc bo jeszcze mi ją zgniotą..:sorry2:

Kasiulec - piękny kącik :)

Ja od początku kocury wyganiam z wyrka i wiedzą,ze nie wolno a i tak czasami słyszę jak foli trzeszczy i któreś próbuje ;-)
Wystarczy,że już zaanektowały wózek. Kocur to praktycznie cały czas w nim śpi :szok: kupię chyba jakąś plandekę czy coś na ten wózek.
W sumie potem jak będą chciały to nie mam nic przeciw jak się któreś młodemu w nóżkach położy ale może nie przez pierwsze miesiące.

2012-12-30 23.03.31.jpg moja KOTA cwaniara :-p

poli i na moje oko brzuszek niżej ;) ale fryzurkę musisz mieć fajną! masz swoje naturalne kręcone?? :> mi się zawsze taki marzyły :zawstydzona/y:
fajne macie kąciki dla Maluszków :) ja się jakoś nie mogę zebrać do zrobienia zdjęcia :p
i nasza kota ładuje się do łóżeczka Małego, ostatnio na przewijaku mąż ją przyłapał :-D ale łóżeczko w końcu przykryte i staramy się zamykać pokój, najbardziej boję się że zacznie sikać po łóżeczku/łóżku czy na wózek jak już będzie :baffled: ona tak reaguje na stres :/ ale jak się przyzwyczai do nowej sytuacji, to tak jak nacik nie będę miała nic przeciwko jak będzie spała w nóżkach Malucha :)

reklama
Poli - brzuszek opadł pięterko niżej

Kąciki maluszków macie super...

Co do zwierzów w łóżeczku, to ja bym tak pogoniła,że 2 raz by nie wlazły he he jakoś do mnie to nie przemawia, ani to zabawne, ani fajne...

Z czasem jak malec urosnie niech sobie futrzaki goni,przytula, ale one muszą wiedzieć, gdzie ich miejsce...

Do góry