reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutoweczki sie chwala (zdjecia testow, brzuszkow, dzieci, mezow, plackow, psow etc:-)

reklama
ale fajniutki brzuszek Poli, Orchidea to maluch już ma swój ładny kącik :-)

a ja cały czas się zastanawiam, czy teraz rozkładać łóżko, czy z miesiąc poczekać i wtedy kołyskę dopiero przenieść z sypialni do drugiego pokoju, oto fotki jak to u nas wygląda: przew.jpgkol.jpg

kasiulec ale masz ładny kolor łóżeczka. Ja zamówiłam teak i myślałam,że będzie pasował a okazało się,ze do niczego nie pasuje i żałuje,że nie wzięłam zwykłego sosnowego :wściekła/y: a to jest brzydkie jak doopa! ale sama wybrałam więc zostaje mi ewentualnie opcja malowania :dry:

Orchidea a tam się kot wkręcił w fotkę ;-)

:-D to jest nic, że on się wkręcił w fotkę! Jak będę miała więcej czasu zgram Wam fotkę z telefonu jak obydwa koty po prostu śpią w łóżeczku!! :szok::-D
Po skręceniu przykryłam narzutą żeby się nie kurzyło i nie musiałam długo czekać aż jeden z drugim się wrąbali do wyra! Jak malutka się urodzi będę musiała ostro ich pilnować i zamykać drzwi na noc bo jeszcze mi ją zgniotą..:sorry2:

Kasiulec - piękny kącik :)

Ja od początku kocury wyganiam z wyrka i wiedzą,ze nie wolno a i tak czasami słyszę jak foli trzeszczy i któreś próbuje ;-)
Wystarczy,że już zaanektowały wózek. Kocur to praktycznie cały czas w nim śpi :szok: kupię chyba jakąś plandekę czy coś na ten wózek.
W sumie potem jak będą chciały to nie mam nic przeciw jak się któreś młodemu w nóżkach położy ale może nie przez pierwsze miesiące.

2012-12-30 23.03.31.jpg moja KOTA cwaniara :-p

poli i na moje oko brzuszek niżej ;) ale fryzurkę musisz mieć fajną! masz swoje naturalne kręcone?? :> mi się zawsze taki marzyły :zawstydzona/y:
fajne macie kąciki dla Maluszków :) ja się jakoś nie mogę zebrać do zrobienia zdjęcia :p
i nasza kota ładuje się do łóżeczka Małego, ostatnio na przewijaku mąż ją przyłapał :-D ale łóżeczko w końcu przykryte i staramy się zamykać pokój, najbardziej boję się że zacznie sikać po łóżeczku/łóżku czy na wózek jak już będzie :baffled: ona tak reaguje na stres :/ ale jak się przyzwyczai do nowej sytuacji, to tak jak nacik nie będę miała nic przeciwko jak będzie spała w nóżkach Malucha :)

reklama
Poli - brzuszek opadł pięterko niżej

Kąciki maluszków macie super...

Co do zwierzów w łóżeczku, to ja bym tak pogoniła,że 2 raz by nie wlazły he he jakoś do mnie to nie przemawia, ani to zabawne, ani fajne...

Z czasem jak malec urosnie niech sobie futrzaki goni,przytula, ale one muszą wiedzieć, gdzie ich miejsce...

Do góry