reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutoweczki sie chwala (zdjecia testow, brzuszkow, dzieci, mezow, plackow, psow etc:-)

Poli- super zdjecie:) zazdroszcze ze zobaczylas Leosia, moj synek sie dzisiaj na mnie calkowicie wypial i nie mam zdjecia hehe
Na_cik- ale roznica! Sliczny masz brzuchol, taka pileczka zgrabniutka:)
Cortina- a Ty to tylko w kompleksy wpedzasz tymi zdjeciami;-) super wygladasz!

reklama
małe.jpg
wczoraj było długie malowanie,a potem strach czy uda się doprowadzić mój brzuch do naturalnych kolorów przed porodem

dzięki, zmywanie trwało z godzinę, myłam się z kilka razy i nic :-D mężowi kazałam w internecie szukać jak się tego pozbyć, padnięta już byłam ,ale sobie myślałam, że muszę czysta być, bo jak mi wody odejdą to dopiero będzie i tak się męczyłam ze zmywaczem do paznokci, płynem do demakijażu i zużyłam całą paczkę wacików, więc jak będę następnym razem w ciąży to na pewno nie będzie malowania brzucha farbami do twarzy

reklama
Do góry