reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutoweczki sie chwala (zdjecia testow, brzuszkow, dzieci, mezow, plackow, psow etc:-)

śliczne są te koszyki ale u mnie w M4 w bloku to chyba zbędny gadżet. Wiadomo gdybym dostała w prezencie to bym się wcale nie obraziła ale kupować raczej nie będziemy

reklama
fajne sa te koszyczki mojżesza, jeszcze jak nie byłam w ciąży to niezbyt mi one pasowały, ale teraz w ciąży zrozumiałam ich ideę ;) no ale kupić nie kupię, co najwyżej poczekam aż mi ktoś sprezentuje :p żartuję ;) raczej się nie zanosi... ale chciałabym... mieszkamy w domu, pokój Małego (w którym jest łóżeczko) jest na innym poziomie niż np kuchnia i salon, więc u nas niania elektroniczna będzie niezbędna, a ten koszyk też by się przydał, zresztą w początkowych miesiącach też fajnie by mieć ten koszyczek w sypialni i nie chodzić za ścianę w nocy ;) chociaż jeszcze zobaczymy jak to się ułoży, jak będzie trzeba to łóżeczko wyląduje w naszej sypialni, ale wolałabym tego uniknąć ;)

kaja super brzuszek :D

Kaja-no brzuszek zgrabniutki!
AnnaRoksana- sliczny ten koszyk!!!!

Ja będę miała kołyskę na początkowy okres, postawimy w sypialni(łożeczko juz stoi w pokoiku dzidziusiowym i czeka). Juz się nie mogę doczekać, bo jeszcze nie widziałam tej kołyski...

Ja mieszkam z moimi rodzicami , ale naszczescie duzy pokój jest nasz , a pokoi mamy 2 plus 2 malutkie w piwnicy, wiec dzidzius tak czy siak dopuki nie wyrosnie z łózeczka spi z nami, a potem starzy obiecali ze pokupią sobie meble i przeniosą sie do pokoi w "piwnicy" :)

brzuszek może ładny ale pani doktor beszta bo przytyłam dużo:-( aż wstyd najwięcej z was 20 kg:zawstydzona/y:tyle też ważyłam rodząc Julę. nie objadam się rzadko zjem słodkie bo nie ma ochoty ale pewnie to bo zabijałam mdłości colą i dojadałam po córci posiłki szczególnie obiady:-(

reklama
ja i moj brzuch :cool2: skonczone 35 tyg.

Foto-H3OZMM7X.jpg

Do góry