reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lutoweczki sie chwala (zdjecia testow, brzuszkow, dzieci, mezow, plackow, psow etc:-)

śliczne są te koszyki ale u mnie w M4 w bloku to chyba zbędny gadżet. Wiadomo gdybym dostała w prezencie to bym się wcale nie obraziła ale kupować raczej nie będziemy

reklama
fajne sa te koszyczki mojżesza, jeszcze jak nie byłam w ciąży to niezbyt mi one pasowały, ale teraz w ciąży zrozumiałam ich ideę ;) no ale kupić nie kupię, co najwyżej poczekam aż mi ktoś sprezentuje :p żartuję ;) raczej się nie zanosi... ale chciałabym... mieszkamy w domu, pokój Małego (w którym jest łóżeczko) jest na innym poziomie niż np kuchnia i salon, więc u nas niania elektroniczna będzie niezbędna, a ten koszyk też by się przydał, zresztą w początkowych miesiącach też fajnie by mieć ten koszyczek w sypialni i nie chodzić za ścianę w nocy ;) chociaż jeszcze zobaczymy jak to się ułoży, jak będzie trzeba to łóżeczko wyląduje w naszej sypialni, ale wolałabym tego uniknąć ;)

kaja super brzuszek :D

Kaja-no brzuszek zgrabniutki!
AnnaRoksana- sliczny ten koszyk!!!!

Ja będę miała kołyskę na początkowy okres, postawimy w sypialni(łożeczko juz stoi w pokoiku dzidziusiowym i czeka). Juz się nie mogę doczekać, bo jeszcze nie widziałam tej kołyski...

Ja mieszkam z moimi rodzicami , ale naszczescie duzy pokój jest nasz , a pokoi mamy 2 plus 2 malutkie w piwnicy, wiec dzidzius tak czy siak dopuki nie wyrosnie z łózeczka spi z nami, a potem starzy obiecali ze pokupią sobie meble i przeniosą sie do pokoi w "piwnicy" :)

brzuszek może ładny ale pani doktor beszta bo przytyłam dużo:-( aż wstyd najwięcej z was 20 kg:zawstydzona/y:tyle też ważyłam rodząc Julę. nie objadam się rzadko zjem słodkie bo nie ma ochoty ale pewnie to bo zabijałam mdłości colą i dojadałam po córci posiłki szczególnie obiady:-(

reklama
ja i moj brzuch :cool2: skonczone 35 tyg.

Foto-H3OZMM7X.jpg

Do góry