reklama
fajne sa te koszyczki mojżesza, jeszcze jak nie byłam w ciąży to niezbyt mi one pasowały, ale teraz w ciąży zrozumiałam ich ideę no ale kupić nie kupię, co najwyżej poczekam aż mi ktoś sprezentuje żartuję raczej się nie zanosi... ale chciałabym... mieszkamy w domu, pokój Małego (w którym jest łóżeczko) jest na innym poziomie niż np kuchnia i salon, więc u nas niania elektroniczna będzie niezbędna, a ten koszyk też by się przydał, zresztą w początkowych miesiącach też fajnie by mieć ten koszyczek w sypialni i nie chodzić za ścianę w nocy chociaż jeszcze zobaczymy jak to się ułoży, jak będzie trzeba to łóżeczko wyląduje w naszej sypialni, ale wolałabym tego uniknąć
kaja super brzuszek
kaja super brzuszek
martuszka5
Fanka BB :)
Kaja-no brzuszek zgrabniutki!
AnnaRoksana- sliczny ten koszyk!!!!
Ja będę miała kołyskę na początkowy okres, postawimy w sypialni(łożeczko juz stoi w pokoiku dzidziusiowym i czeka). Juz się nie mogę doczekać, bo jeszcze nie widziałam tej kołyski...
AnnaRoksana- sliczny ten koszyk!!!!
Ja będę miała kołyskę na początkowy okres, postawimy w sypialni(łożeczko juz stoi w pokoiku dzidziusiowym i czeka). Juz się nie mogę doczekać, bo jeszcze nie widziałam tej kołyski...
kingajanik
Zaangażowana w BB
Ja mieszkam z moimi rodzicami , ale naszczescie duzy pokój jest nasz , a pokoi mamy 2 plus 2 malutkie w piwnicy, wiec dzidzius tak czy siak dopuki nie wyrosnie z łózeczka spi z nami, a potem starzy obiecali ze pokupią sobie meble i przeniosą sie do pokoi w "piwnicy"
domikcw
POLI, ZANETKA ale macie śliczne brzuszki!!! nic tylko fotki robic i się chwalic.
KAJA też ślicznie się prezentujesz
ANNAROKSANA boziuuuu jaki piękny koszyczek!!! zakochałam się w nim
KAJA też ślicznie się prezentujesz
ANNAROKSANA boziuuuu jaki piękny koszyczek!!! zakochałam się w nim
brzuszek może ładny ale pani doktor beszta bo przytyłam dużo:-( aż wstyd najwięcej z was 20 kgtyle też ważyłam rodząc Julę. nie objadam się rzadko zjem słodkie bo nie ma ochoty ale pewnie to bo zabijałam mdłości colą i dojadałam po córci posiłki szczególnie obiady:-(
poli0105
kaja.m- ja wiem, że niestety tycie w ciąży często jest jakby poza nami. To aż niewiarygodne Oczywiście nie każdego to dotyczy.
reklama
Podziel się: