reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lutoweczki sie chwala (zdjecia testow, brzuszkow, dzieci, mezow, plackow, psow etc:-)

reklama
Dziękuje Wam:-)
ja naszczęście dostałam koszyczek:-D tam pod spodem jest podusia i kołderka. Są jeszcze kółeczka do tego ale niezakładaliśmy bo by był za wysoki. Tak więc nawet jak się łóżeczkowa dostawa spóźni to mam luz:-D

pochwalę się może swoim brzuszkiem w końcu IMG_2979.jpgIMG_2978.jpg

kaja fajny brzucho:-)
annaroksana, zakochałam się w Twoim koszyku:tak:może też się skuszę na coś podobnego:rofl2:znaczy ktoś z rodziny się skusi i da w prezencie hihi:-D

Fajowe brzuszki Mamuśki!!!

Annaroksana. Też mam koszyk po Miśce - w odcieniach beżu na stelażu kołyskowym.

Nam chodziło o to żeby mieć w czym ją wynieść będąc u rodziców w lecie. Zabierasz taki koszyk na ogród, bez budzenia bez nianiek elektornicznych i dziecię zawsze pod ręką :) Teraz z kolei mamy mało miejsca na łóżeczko, więc oszczędzimy sobie przez jakieś 5 miesięcy ciasnoty :) Potem już nie będzie wyjścia i zagraci się do końca pokój dziewczynek...

reklama
Do góry