reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutoweczki sie chwala (zdjecia testow, brzuszkow, dzieci, mezow, plackow, psow etc:-)

reklama
Dziękuje Wam:-)
ja naszczęście dostałam koszyczek:-D tam pod spodem jest podusia i kołderka. Są jeszcze kółeczka do tego ale niezakładaliśmy bo by był za wysoki. Tak więc nawet jak się łóżeczkowa dostawa spóźni to mam luz:-D

pochwalę się może swoim brzuszkiem w końcu IMG_2979.jpgIMG_2978.jpg

kaja fajny brzucho:-)
annaroksana, zakochałam się w Twoim koszyku:tak:może też się skuszę na coś podobnego:rofl2:znaczy ktoś z rodziny się skusi i da w prezencie hihi:-D

Fajowe brzuszki Mamuśki!!!

Annaroksana. Też mam koszyk po Miśce - w odcieniach beżu na stelażu kołyskowym.

Nam chodziło o to żeby mieć w czym ją wynieść będąc u rodziców w lecie. Zabierasz taki koszyk na ogród, bez budzenia bez nianiek elektornicznych i dziecię zawsze pod ręką :) Teraz z kolei mamy mało miejsca na łóżeczko, więc oszczędzimy sobie przez jakieś 5 miesięcy ciasnoty :) Potem już nie będzie wyjścia i zagraci się do końca pokój dziewczynek...

reklama
Do góry