reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lutoweczki sie chwala (zdjecia testow, brzuszkow, dzieci, mezow, plackow, psow etc:-)

agaod, Orchidea kolejne dwie laseczki - lutóweczki ze zgrabnymi brzuszkami:-) nic tylko pozazdrościć:tak:
martuszka piękne śpiworki i kocyk też:tak:

ja mam jeden śpiworek po dziewczynkach, który nie był w zasadzie używany bo go nie tolerowały, dla Jaśka żadnego nie kupowałam - ten co mam jest żółty, w delikatne kwiatki niebieskie...najwyżej jak mu spasuje to w łące będzie spać:-p szkoda mi kasy teraz wydawać:baffled:

reklama
patik ja też nie kupowałam śpiworka chociaż mnie kusiło. Posiadam jeden po siostrzenicach i jest śliczny różowy :D jak przypadnie do gustu Robertowi to mu kupię bardziej męski a jeśli nie to lepiej nie wydawać niepotrzebnie kasy. Siostra mówiła, że jej córeczki bardzo chętnie w nim spały i była zadowolona. Zobaczymy może i mojemu bąblowi podejdzie :)

kwasia no właśnie nie wiadomo czy dziecku przypadnie do gustu a z kaska cieżko więc chcę kupić tylko te najpotrzebniejsze rzeczy

Agaod, Orchidea zgrabne macie te brzucholki!

Żanetka melduję, że obwód brzucha, mierzony w pępku, to równe 103 cm. Miałam już 106 cm, ale wtedy mały nie był ułożony główkowo. Teraz od jakiegoś miesiąca miarka nie przesuwa się ani w jedną, ani w druga stronę. No, ale apartament to mój synuś ma konkretny :-)
Chociaż na usg wyglądał jakby mu niezbyt wygodnie było z tymi kolanami, czy czym tam przy twarzy :-)
Pewnie najwygodniej to będzie u mamy, ale przy cycu! :-D

30 tydz.jpgto ja dzis rano w pepku 94 cm :)

reklama
Do góry