reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutoweczki sie chwala (zdjecia testow, brzuszkow, dzieci, mezow, plackow, psow etc:-)

Dziewczyny super te brzuchole! Konkretne :-D

Poli mi się też ostatnio udało zrobić fotkę, na której mam mega zniekształcony brzuch, bo mały wiercipiętek nie wiedział jak mu wygodnie będzie :-)

reklama
Poli super brzus, mi tez czasem takie ksztalty wychodza z brzucha hehe.

Kasiadz no Ty to juz masz konkretna pileczke:))

Marta sliczny brzuszek:))
Ja zaraz po Tobie sie zbieram do rozpakowania choc do konca 37 tc mogla by poczekac:) oby nie bylo jak z Iza:/

Pani doktor tak przewiduje chociaż ja to myślę że mały pokaże charakterek i będziemy musieli na niego długo czekać.
hm, mi lekarz w poprzedniej ciąży powiedział że nie jest w stanie powiedzieć kiedy będzie poród oglądając mnie, i nawet jak już miałam rozwarcie na 2 cm to mówił że nie wie kiedy urodzę i umówił mnie na następną wizyte za 2 tyg:szok:

ale ładne brzuszki :tak:

O matko- jak zobaczylam te 2 tygodnie marty to dostałam jakiejś paniki! Torbę muszę pakować, torbę!!!! Ale nie mam co do środka włożyc!!!!!! :szok: o matko!:szok: ide po listę rzeczy do kupienia i najpierw załatwię te do szpitala, absolutnie niezbędne.

Poli- ja mam ciągle dwie gule, z dwóch stron pepka. Czasami Mały tak napiera, az mnie mdli. Ale kopow mocnych nie daje.

malutka choineczka:)
DSCF5283.jpg

reklama
Poli nie taka mała ale za to z klimatem i bardzo w moim guście... no może lampki bym miała żółte.

Moja choinka będzie cała na zloto i żółte lampki gwiazdki z tym że ma ok 50 cm w tym roku bo tak mamy świeżą ok 1,5 m ale w tym roku odpuściłam, nie będzie mi się chciało igiełki sprzątać he he z resztą dla naszej 2 nie będę szaleć... nie będzie u nas rodzinki z dzieciakami by było komu zaimponować... wigilia we 2 a w Święta to raczej z zapasami gdzieś wybędziemy na godzinkę lub dwie i z głowy...

Do góry