reklama
Chciałabym się pochwalić moim brzuszkiem.
Wczoraj strzeliłam pierwszą fotę
Specjalnie robiłam zdjęcie rano, żeby wielkość nie była przekłamana (wieczorem mam dwa razy taki:-))
W sumie zawsze miałam wypukły brzuszek i teraz jak patrzę na fotę to się zastanawiam, czy to już widać ciążowy, czy to mój tłuszczyk
Specjalnie robiłam zdjęcie rano, żeby wielkość nie była przekłamana (wieczorem mam dwa razy taki:-))
W sumie zawsze miałam wypukły brzuszek i teraz jak patrzę na fotę to się zastanawiam, czy to już widać ciążowy, czy to mój tłuszczyk
anioleczek12341
Fanka BB :)
torciki superowe ja niestety podobnie jak kaja nie umiem piec tortów u mnie kolekcja ubranek powiększa sie również dość regularnie
LadyDo
Chciałabym się pochwalić moim brzuszkiem.
Zobacz załącznik 486608
ha ha ha
nic się nie martw - ja mam podobnie i wszystko zwalam na sfaczałe mięśnie, że im sie wieczorem już pracować nie chce i na to, że jednak w ciągu dnia jem
a brzunio śliczny!!
smoniczka piękny brzusio muszę swojemu strzelić fotkę.
Ja dzisiaj byłam z mężem na zakupach i o dziwo zaciągnął mnie do sklepów z rzeczami dla niemowląt. Pooglądaliśmy wózki, pojeździłam trochę nimi i mam wielką głowę od tego wszystkiego
Kupiłam dżinsy z panelem tylko muszę dać do skrócenia bo za długie. Ale jestem bardzo zadowolona bo znalazłam fajny sklep z jeszcze fajniejszymi cenami. Za nowe dałam 85 zł a w h&m albo c&a kosztują 130-180zł. W tym sklepie mają też komis.
Ja dzisiaj byłam z mężem na zakupach i o dziwo zaciągnął mnie do sklepów z rzeczami dla niemowląt. Pooglądaliśmy wózki, pojeździłam trochę nimi i mam wielką głowę od tego wszystkiego
Kupiłam dżinsy z panelem tylko muszę dać do skrócenia bo za długie. Ale jestem bardzo zadowolona bo znalazłam fajny sklep z jeszcze fajniejszymi cenami. Za nowe dałam 85 zł a w h&m albo c&a kosztują 130-180zł. W tym sklepie mają też komis.
kingajanik
Zaangażowana w BB
moja bratowa jest w ciązy bedzie rodzic w pazdz, i moja młodsza bratowa jak chciała tamtej dopiec powiedziała ze tłuscioch jest bo wazy juz 115 kg, to tesciowa zeby tego grubasa bronic pow ze kinga tez utyje do wagi przed schudnieciem albo jeszcze mocniej ;/ o nieeee , nigdy w zyciu ;/ niech mnie nie wkurza ;/
poli0105
reklama
sylwia_m18
Poli śliczny dzidziuś, gratuluje!!
Podziel się: