reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutoweczki sie chwala (zdjecia testow, brzuszkow, dzieci, mezow, plackow, psow etc:-)

nati sliczny torcik ja nie stety tylko ciasta pieke a do takich cudow jestem antytalent wiec Julcia bedzie miala kupny torcik

reklama
Chciałabym się pochwalić moim brzuszkiem.
Wczoraj strzeliłam pierwszą fotę:)
brzuch 9t2d i 10t6d .jpg

Specjalnie robiłam zdjęcie rano, żeby wielkość nie była przekłamana (wieczorem mam dwa razy taki:-))
W sumie zawsze miałam wypukły brzuszek i teraz jak patrzę na fotę to się zastanawiam, czy to już widać ciążowy, czy to mój tłuszczyk:rofl2:

smoniczka ładny brzuszek:-) tekst o Twoim tłuszczyku mnie rozbawił :-D szukam i nie widzę:rofl2:
aniołeczek szalejesz szalejesz z zakupami:tak: fajnie to dużo radości sprawia:-)

Chciałabym się pochwalić moim brzuszkiem.
Wczoraj strzeliłam pierwszą fotę:)
Zobacz załącznik 486608

Specjalnie robiłam zdjęcie rano, żeby wielkość nie była przekłamana (wieczorem mam dwa razy taki:-))
W sumie zawsze miałam wypukły brzuszek i teraz jak patrzę na fotę to się zastanawiam, czy to już widać ciążowy, czy to mój tłuszczyk:rofl2:

ha ha ha
nic się nie martw - ja mam podobnie i wszystko zwalam na sfaczałe mięśnie, że im sie wieczorem już pracować nie chce i na to, że jednak w ciągu dnia jem :) :)

a brzunio śliczny!!

smoniczka piękny brzusio :) muszę swojemu strzelić fotkę.

Ja dzisiaj byłam z mężem na zakupach i o dziwo zaciągnął mnie do sklepów z rzeczami dla niemowląt. Pooglądaliśmy wózki, pojeździłam trochę nimi i mam wielką głowę od tego wszystkiego :)
Kupiłam dżinsy z panelem :) tylko muszę dać do skrócenia bo za długie. Ale jestem bardzo zadowolona bo znalazłam fajny sklep z jeszcze fajniejszymi cenami. Za nowe dałam 85 zł a w h&m albo c&a kosztują 130-180zł. W tym sklepie mają też komis.

moja bratowa jest w ciązy bedzie rodzic w pazdz, i moja młodsza bratowa jak chciała tamtej dopiec powiedziała ze tłuscioch jest bo wazy juz 115 kg, to tesciowa zeby tego grubasa bronic pow ze kinga tez utyje do wagi przed schudnieciem albo jeszcze mocniej ;/ o nieeee , nigdy w zyciu ;/ niech mnie nie wkurza ;/

reklama
Do góry