reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lutoweczki sie chwala (zdjecia testow, brzuszkow, dzieci, mezow, plackow, psow etc:-)

reklama
No nareszcie udało mi się zrobić zdjęcie
12t i 5d z usg 13t i 2d
DSC04527.jpg
A tu zdj tortu który robiłam na 2 latka córci
DSC04450.jpg

nati - to już wiem, kto jest ulubieńcem Twojej córci :-D
ja też wklejam tort, któy zrobiłam na urodzinki synka. W zeszłym roku wyszedł ładniejszy :baffled: Teraz miałam problem z masa cukrową - nie była wystrczająco elastyczna i sie rwała :/ No... najważniejsze że dziecku się podobał ;-)

tort 3 latka.jpg

Piękny torcik ja jeszcze nigdy nie używałam masy cukrowej raz próbowałam i nic z tego nie wyszło. Musze wypróbować gotową masę kiedyś:happy:

nati - ja też robię sama z przepisu, który w necie znalazłam. Grunt to dobrze ją wyrobić. Zawsze wychodziła, tylko tym razem była jakas nie taka :baffled:

Super torty, już wiem do kogo się zgłoszę :-):-)

To ja się pochwale dzisiejszymi zakupami :-)
DSC_0145.jpgDSC_0143.jpgDSC_0144.jpg
W realu jest promocja 4,19zl za sztukę są różne wzory i rozmiary.
Pierwszy jest niebieski.

nati już brzuszek robi sie widoczny:-) ale i tak jesteś szczuplak:tak: zazdroszczę figurki:-)

torciki super:-) macie zdolności:tak:
sylwia prawdziwa okazja:-) szkoda było nie skorzystać;-) ja z zakupami poczekam jak już będę wiedzieć kto mieszka w brzuszku...bo dla dziewczynek mam mnóstwo ubranek a dla chłopca to już nie - choć bodziaki, jakieś śpioszki i spodenki bez kwiatków i różu też się znajdą:-D

patik a ja się nie mogę powstrzymać i póki co kupuję ubranka w kolorze ecru, żółtym, zielonym :) ale teściowa ostatnio zaszalała i kupiła niebieski kaftanik...a niby tak marzy o wnuczce :)

patik a ja się nie mogę powstrzymać i póki co kupuję ubranka w kolorze ecru, żółtym, zielonym :) ale teściowa ostatnio zaszalała i kupiła niebieski kaftanik...a niby tak marzy o wnuczce :)

ja mam tak mało czasu i możliwości chodzenia po sklepach, tym bardziej że mieszkam w małym miasteczku i nie ma gdzie kupować dla dzidziusia, że na razie nie mam pokus:sorry2: a szkoda bo zawsze taki mały ciuszek humor i samopoczucie poprawi:-D

a co do niebieskiego to moje dziewczyny często były ubrane w tym kolorku :tak: więc i może teściowa ma wyobrażenia o wnuczce w błękicie;-)

reklama
Może i tak :) ja mam właśnie aż za dużo wolnego czasu więc moja kolekcja regularnie się powiększa. Ostatnio nabyłam żółte body z napisem ''kocham mojego tatę'' :) mąż się bardzo ucieszył. Niestety jest na rozmiar 68 ale nie mogłam się powstrzymać, najwyżej poczeka na dzidziolka.

Do góry