reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lutoweczki sie chwala (zdjecia testow, brzuszkow, dzieci, mezow, plackow, psow etc:-)

moja bratowa jest w ciązy bedzie rodzic w pazdz, i moja młodsza bratowa jak chciała tamtej dopiec powiedziała ze tłuscioch jest bo wazy juz 115 kg, to tesciowa zeby tego grubasa bronic pow ze kinga tez utyje do wagi przed schudnieciem albo jeszcze mocniej ;/ o nieeee , nigdy w zyciu ;/ niech mnie nie wkurza ;/
nie przejmuj się takim gadaniem i rób tak by tobie było dobrze i byś się dobrze czuła a przytyjesz tyle ile przytyjesz :)

reklama
Hej :) to ja się pochwalę dzisiejszymi zakupami. Miałam kupić coś sobie ale nic mi się nie podobało więc dzidziolek skorzystał.

Załączniki

• IMAG0047.jpg
    IMAG0047.jpg
    26,9 KB · Wyświetleń: 60
Poli śliczne zdjęcia:-)

A to zdjęcie mojego bąbelka, z poniedziałkowej wizyty.
IMG_3120.jpg
Na tej wizycie był ze mną tatuś maleństwa i powiedział, że już żadnej wizyty nie opuści. :-D Chyba mu się podobało:-D Lekarz powiedział, że jest wszystko dobrze, dzidzia waży 43g. Najpierw zrobił mi usg zwykłe przez brzuch i wszystko co pojawiało się na ekranie tłumaczył mojemu chłopakowi. Potem go wyprosił z pomieszczenia i zrobił mi usg dopochwowe, wszystko nagrał i następnie zaprosił go z powrotem i pokazywał kręgosłup, czaszkę i kończyny.:-)
Następna wizyta 20 sierpnia, lekarz powiedział, że może uda się rozpoznać płeć dziecka:-D Już nie mogę się doczekać.

reklama
Do góry