reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lutoweczki sie chwala (zdjecia testow, brzuszkow, dzieci, mezow, plackow, psow etc:-)

reklama
DSC_0300.jpgmój halloweenowy potworek:-)

dziewczyny super te Wasze brzuszki, tak patrze i patrze jakie zgrabne i stwierdzam, że ja przy Was to wyglądam jak do porodu :( a to dopiero 6 miesiąc. Aż się boje pomyśleć co będzie pod koniec...

no brzuszki pierwsza klasa :)
Kwasia- ja tez mam brzuchol gigantyczny :)

muszę sobie jakies fotki strzelić, na pamiątkę, bo od początku ciązy nie zrobiłam sobie ani jednego zdjęcia. A to ostatnia chwila, z kazdym dniem będę większa i będzie problem z kadrowaniem :)

reklama
dziewczyny gratuluję super brzuszków:tak: tak jak każdy nasz maluszek będzie inny i wyjątkowy, tak i domki mają jedyne w swoim rodzaju:-)

agaod ale kochany psiak:-)
kwasia Twoja dzidzia woli przestrzeń;-) tak sobie to tłumacz:-D ja też mam wrażenie że mój brzuch jest już wielgachny:sorry2: ale ja też nigdy to filigranowych nie należałam:-p

Do góry