reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lutoweczki sie chwala (zdjecia testow, brzuszkow, dzieci, mezow, plackow, psow etc:-)

reklama
Zanetka Twój brzusio coraz bardziej okrągły:-) jest się czym chwalić:tak:
poli Twój Leoś też ma apartament jak się patrzy:tak:

kinga rośnie rośnie brzuszek pomalutku :-)
Cortina ten Twój Oleczek dba o figurkę mamusi:-D szczerze zazdroszczę:-p

Ania, Smoniczka bardzo ładne kształtne brzuszki:))

Cortina malutki ale zgrabniutki:)) jak cała Ty hehe dietka służy:))

Kingajanik Martusionek super fajne brzucholki:))

no to i my z dziś czyli 25 i 6

DSC04483.jpg

Hehe no dokładnie Poli. Będziemy wozić taczką:-D Co ciekawe na razie przytyłam 5kg, nie wiem czy to dużo czy mało. A i mam 95cm w brzuszku.
Cortina jaka z Ciebie laska:-) Widać dieta wychodzi.:tak: Taki malutki brzuszek, że ledwo co go widać:-D

Ale z Was laski babeczki, ja do olbrzymów już należę.. Na plusie 6 kg, zmierzyłam tez dokładnie dziś brzuch u rodziców- 104 cm:szok:

ojojoj ale nam brzuszków się tu narobiło:p
ZANETKA, POLI w rankingu zgrabniutkich i okrąglutkich brzuszków to chyba wygrywacie:) pięknie!!
CORTINA a TY Olusia to gdzie nosisz??:szok: jak ta lala wyglądasz:)
ANIA, SMONICZKA MARTUSIONEK , KINGAJANIK ładnie już widac po Was dziewczynki:) ślicznie!
BELLA eee no postęp jest:) piękny zgrabniutki brzusio:)
ANIOŁECZEK widac już coś:) dla mnie ciążówka pełną parą:)

reklama
Do góry