reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutoweczki sie chwala (zdjecia testow, brzuszkow, dzieci, mezow, plackow, psow etc:-)

reklama
Zanetka Twój brzusio coraz bardziej okrągły:-) jest się czym chwalić:tak:
poli Twój Leoś też ma apartament jak się patrzy:tak:

kinga rośnie rośnie brzuszek pomalutku :-)
Cortina ten Twój Oleczek dba o figurkę mamusi:-D szczerze zazdroszczę:-p

Ania, Smoniczka bardzo ładne kształtne brzuszki:))

Cortina malutki ale zgrabniutki:)) jak cała Ty hehe dietka służy:))

Kingajanik Martusionek super fajne brzucholki:))

no to i my z dziś czyli 25 i 6

DSC04483.jpg

Hehe no dokładnie Poli. Będziemy wozić taczką:-D Co ciekawe na razie przytyłam 5kg, nie wiem czy to dużo czy mało. A i mam 95cm w brzuszku.
Cortina jaka z Ciebie laska:-) Widać dieta wychodzi.:tak: Taki malutki brzuszek, że ledwo co go widać:-D

Ale z Was laski babeczki, ja do olbrzymów już należę.. Na plusie 6 kg, zmierzyłam tez dokładnie dziś brzuch u rodziców- 104 cm:szok:

ojojoj ale nam brzuszków się tu narobiło:p
ZANETKA, POLI w rankingu zgrabniutkich i okrąglutkich brzuszków to chyba wygrywacie:) pięknie!!
CORTINA a TY Olusia to gdzie nosisz??:szok: jak ta lala wyglądasz:)
ANIA, SMONICZKA MARTUSIONEK , KINGAJANIK ładnie już widac po Was dziewczynki:) ślicznie!
BELLA eee no postęp jest:) piękny zgrabniutki brzusio:)
ANIOŁECZEK widac już coś:) dla mnie ciążówka pełną parą:)

reklama
Do góry