reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lutoweczki sie chwala (zdjecia testow, brzuszkow, dzieci, mezow, plackow, psow etc:-)

reklama
jakie duże i ładne brzuszki już macie! :)
ja czasami mam wrażenie że rosnę w oczach!
może i ja się skuszę dziś na zrobienie dla Was zdjęcia ;)

brzuszki pierwsza klasa:tak:swoim chciałam się pochwalić ale zapodziałam gdzieś to coś do przenoszenia zdjęć z karty pamięci:rofl2:

Patik, Kwasia, Wasze brzuszki już takie duże są!:szok: Prześliczne:-) Ja chyba też już taki duży mam:baffled:

Domikcw Twój za to taki malutki zgrabniutki, zresztą tak samo jak Ty:happy2:

A to my dwa dni temu:
25t6d18.jpg

No Żanetka godny brzusio :-) widzę pępek na wierzchu. Ostatnio czytałam że u kobiet które spodziewają się dziewczynki nie wywala pępka, a u mam chłopaczków jest taki wystający. Jak to się ma do Was?

Zanetka Ty to masz brzuch jak z gazetki!! Powinnas iść do reklam w ciąży! Sliczny normalnie!!!!!!!!!!

Marta mi nie wylazi jak narazie z Iza też nie wyszedł, więc może coś w tym jest:))

W porównaniu z wami, to nam z Antkiem słabo to idzie... fota z przed chwilą...

Załączniki

• 09112012409.jpg
    09112012409.jpg
    16,5 KB · Wyświetleń: 65
reklama
A ja mam nadzieję, że z tym pępkiem to nie prawda, bo w takim razie urodzę syna!:-D A ma być córka:rofl2: Tak przynajmniej twierdzi ginekolog. :happy:

Hah z gazetki!:szok::rofl2::happy::confused: Bella nie wiem czy się moje dziecko zgodzi, żeby jego apartament był fotografowany:-D:-D

A co do wychodzącego pępka, mi się podoba taki wystający:happy:

Gnidka śliczny brzusio:rofl2: Z każdym zdjęciem coraz większy:-D A w sumie to, że nie jest teraz taki wielki, to plus, przynajmniej pod koniec nie będziesz musiała go na taczce wozić:-D:-p:happy:

Do góry