reklama
Cortina
Fanka BB :)
Nacik nie martw sie, jestesmy na podobnym etapie a nawet mega podbnym bo termin widze tez u ciebie 12.02 moze tez zaszlas pozno w ciaze ?
u mnie dzis rowno w 7 tc bylo wiadac ludka 0,34 cm wiec mega maluch, w necie sie rozpisuja ze powinien miec wiecej ale jestem wyluzowana w tej kwestii
u mnie dzis rowno w 7 tc bylo wiadac ludka 0,34 cm wiec mega maluch, w necie sie rozpisuja ze powinien miec wiecej ale jestem wyluzowana w tej kwestii
Ćwierć Nuta
Mamusia Szymusia :)
nacik u mnie też było widać taki pęcherzyk w 5tc i 4 dniu. Mam nadzieje, że kolejna wizyta zakończy się szczęśliwie i wreszcie zobaczę tą małą fasoleczke Termin mam na 13.02 :-)
Także spokojnie:-) Odganiamy czarne myśli i myślimy tylko i wyłącznie pozytywnie !!
Także spokojnie:-) Odganiamy czarne myśli i myślimy tylko i wyłącznie pozytywnie !!
LadyDo
piękne zdjęcie!!! super :-)Witam postanowiłam się przyłączyć i wklejam zdjęcie mojego skarbeńka (7t6d 15,22mm)
Zobacz załącznik 477853
pozdrawiam wszystkie lutoweczki, my mamy termin z OM na 1 lutego 2013 ale sądzę że się przesunie do przodu z 2-3 dni.
LadyDo
Zobacz załącznik 478150
A to moje usg. To na którym nie ma zarodka i jak to panie doktor powiedziała: nie ma nic prócz pęcherzyka.
Chociaż moja siostra dopatruje się jakiś kropek. Na razie zostaje czekać na kolejne usg ;/
a nie myślałaś by iść do innego lekarza?
Nacik u mnie w 5t2d byla podobna kropeczka tylko jeszcze mniejsza. Wczoraj 6t3d byla juz mala kometka ale tez duzo wiecej nie bylo widac, serduszka niestety tez nie, moj lekarz niczym mnie nie straszyl; trzeba dac dziecku czas na rozwoj. Teraz niestety musze czekac do 12 tygodnia na kolejne USG bo gin wyjezdza na urlop. Postanowilam ze bede cierplie czekac i myslec pozytywnie, zreszta dostalam zapewnienia ze jezeli nie bedzie rzadnych krwawien, plamien to wszystko dobrze wyglada. Trzymaj sie i nie stresuj, bedzie dobrze! A po takich tekstach od ginki tez rozwazalabym zmiane doktora
Piekne te wasze fasolki
Piekne te wasze fasolki
reklama
dziewczyny u mnie w 5t5d widać było 2,6mm bąbelka któremu biło serduszko. Początkowo myślałyśmy że to tylko pęcherzyk żółtkowy ale na dużym zoomie zobaczyłyśmy najpiękniejszy dla mnie widok łzy same cisły się do oczu. Wklejam fotkę ze swojego pierwszego usg- 6 czerwca 2012 wg OM 6t1d a wg usg 5t5d
Załączniki
Podziel się: