reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lutoweczki sie chwala (zdjecia testow, brzuszkow, dzieci, mezow, plackow, psow etc:-)

na_cik trzymam kciuki żeby czas do następnej wizyty szybciutko zleciał a na kolejnym badaniu pokazał się bąbelek!!! tak jak annie napisała trzeba po prostu poczekać aż dzidzia urośnie i się pokaże - a myślę że pani doktor bardzo "medycznie" podeszła do sprawy i opisała konkretnie to co zobaczyła na scanie...
marta-l ​gratulacje!

reklama
Zobacz załącznik 478150

A to moje usg. To na którym nie ma zarodka i jak to panie doktor powiedziała: nie ma nic prócz pęcherzyka.
Chociaż moja siostra dopatruje się jakiś kropek. Na razie zostaje czekać na kolejne usg ;/

kochana jestem pewna że to nie będzie puste jajo płodowe. Zupełnie inaczej to wygląda, w pustym jaju płodowym widać ,,czarną dziurę'' a na Twoim usg widoczny jest pęcherzyk żółtkowy. Ja obstawiam na tą kropeczkę przy dolnym znaczniku :) moja wyglądała podobnie, też się w rogu schowała :)

Dzięki dziewczyny za słowa pocieszenia :) jestem dobrej myśli. Jedyne co mnie męczy to to,że jestem zamknięta w 4ch ścianach ;/

dziewczyny jeszcze troche i bedziemy piekne ludziki na USG ogladac ! najbardziej wzruszajace jest usg dla mnie 10-14 tc wtedy widac juz calego fajnego ludzika :)

Cortina ja mam kolejną wizytę 20 lipca wtedy będzie 12/13 tydzień ciąży- mam nadzieję zobaczyć małego słodkiego człowieczka :)

w poprzedniej ciazy robilam zdjecie co 4 tyg. zawsze zakladalam te same spodnie i ta sama koszulke - fajny efekt :)

reklama
Do góry