reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutoweczki sie chwala (zdjecia testow, brzuszkow, dzieci, mezow, plackow, psow etc:-)

reklama
sylwia_m18 sama jestem przykladem ze nie bardzo sie sprawdzaja:))) przez pierwsze 3 miesiace nie jadlam nic oprocz owocow, serkow, jogurtow i tony slodyczy czyli dziewczynka jak sie patrzy, a tu na usg ogonek i lekarz stwierdzil ze nie ma szans ze moze wyjsc z tego dziewczynka:)))

Ja zawsze tyje i tyłam w boczki. Mama się ze mnie śmiała,że nawet jak byłam jak patyk i nie miałam praktycznie cycków to boczki(mniejsze bo mniejsze)zawsze były ;P Taka moja zmora.
Porównując:coś na pewno urosłam bo spodni nie dopinam w pasie a w biodrach wchodzą.
Mi to w sumie nie przeszkadza bo do puki nie widać za dużo to mogę śmigać do pracy. Ale koledzy w pracy już ostatnio mi mówią,że zaczyna być widać.
Jednak samemu to ciężko się ocenić :D

piękne brzuszki:)

ja wreszcie przegrałam zdjęcie swojego więc wstawiam (robione tydzień temu -16t5d)
16t5d ciąży.jpg
mam wrażenie że teraz ten brzuch mam 2x taki:szok:

na_cik brzusio malusi ale krągłości ciążowych nabiera:tak: ale co się dziwić przy takiej figurce laseczki:-)
kasiadz Tobie się już dzidzia na dobre urządziła:tak: super brzusio!

a ja niespodziewanie mam fotkę brzuszka z dzisiaj - emek telefonem zrobił, więc wstawiam i nieśmiało się chwalę swoimi krągłościami:zawstydzona/y:

na_cik brzusio malusi ale krągłości ciążowych nabiera:tak: ale co się dziwić przy takiej figurce laseczki:-)
kasiadz Tobie się już dzidzia na dobre urządziła:tak: super brzusio!

a ja niespodziewanie mam fotkę brzuszka z dzisiaj - emek telefonem zrobił, więc wstawiam i nieśmiało się chwalę swoimi krągłościami:zawstydzona/y:

Super brzusio :)
Bardzo Ci dziękuję za taką miłą ocenę, ale laseczka byłam w liceum jak ważyłam 60 kg ;P teraz ważę 69kg z groszami a mam 171 cm wzrostu ;P do laseczki trochę mi brakuje ;>
Najlepsze,że zaczęłam tyć najbardziej jak poznałam się z moim Marcinem :D he he...

reklama
na_cik na tym zdjęciu które wstawiłaś nie widać tych kg:no: serio:tak: zresztą masz 171 cm to należysz do wysokich kobiet:) więc pewnie tych kilogramów nie widać... poza tym, to że byłaś laseczką w liceum nie oznacza że teraz już nie jesteś;-)

Do góry