reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lutoweczki sie chwala (zdjecia testow, brzuszkow, dzieci, mezow, plackow, psow etc:-)

reklama
sylwia_m18 sama jestem przykladem ze nie bardzo sie sprawdzaja:))) przez pierwsze 3 miesiace nie jadlam nic oprocz owocow, serkow, jogurtow i tony slodyczy czyli dziewczynka jak sie patrzy, a tu na usg ogonek i lekarz stwierdzil ze nie ma szans ze moze wyjsc z tego dziewczynka:)))

Ja zawsze tyje i tyłam w boczki. Mama się ze mnie śmiała,że nawet jak byłam jak patyk i nie miałam praktycznie cycków to boczki(mniejsze bo mniejsze)zawsze były ;P Taka moja zmora.
Porównując:coś na pewno urosłam bo spodni nie dopinam w pasie a w biodrach wchodzą.
Mi to w sumie nie przeszkadza bo do puki nie widać za dużo to mogę śmigać do pracy. Ale koledzy w pracy już ostatnio mi mówią,że zaczyna być widać.
Jednak samemu to ciężko się ocenić :D

piękne brzuszki:)

ja wreszcie przegrałam zdjęcie swojego więc wstawiam (robione tydzień temu -16t5d)
16t5d ciąży.jpg
mam wrażenie że teraz ten brzuch mam 2x taki:szok:

na_cik brzusio malusi ale krągłości ciążowych nabiera:tak: ale co się dziwić przy takiej figurce laseczki:-)
kasiadz Tobie się już dzidzia na dobre urządziła:tak: super brzusio!

a ja niespodziewanie mam fotkę brzuszka z dzisiaj - emek telefonem zrobił, więc wstawiam i nieśmiało się chwalę swoimi krągłościami:zawstydzona/y:

na_cik brzusio malusi ale krągłości ciążowych nabiera:tak: ale co się dziwić przy takiej figurce laseczki:-)
kasiadz Tobie się już dzidzia na dobre urządziła:tak: super brzusio!

a ja niespodziewanie mam fotkę brzuszka z dzisiaj - emek telefonem zrobił, więc wstawiam i nieśmiało się chwalę swoimi krągłościami:zawstydzona/y:

Super brzusio :)
Bardzo Ci dziękuję za taką miłą ocenę, ale laseczka byłam w liceum jak ważyłam 60 kg ;P teraz ważę 69kg z groszami a mam 171 cm wzrostu ;P do laseczki trochę mi brakuje ;>
Najlepsze,że zaczęłam tyć najbardziej jak poznałam się z moim Marcinem :D he he...

reklama
na_cik na tym zdjęciu które wstawiłaś nie widać tych kg:no: serio:tak: zresztą masz 171 cm to należysz do wysokich kobiet:) więc pewnie tych kilogramów nie widać... poza tym, to że byłaś laseczką w liceum nie oznacza że teraz już nie jesteś;-)

Do góry