reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutoweczki sie chwala (zdjecia testow, brzuszkow, dzieci, mezow, plackow, psow etc:-)

kasiadz ty to już nikogo nie oszukasz:tak: jak na razie typuje cie na zwycięzcę w plebiscycie najwieksze mieszkanko... ale za to bardzo zgrabne;-):-)
pozostałym laseczkom dziękujemy za udział nagrody przyniesie bocian, ewentualnie proszę szukać w kapuście:rofl2::-D

a tak na serio to piękne macie brzuszki i jak powiada mój tata ciesza matke takie dzieci:tak:

reklama
wow Kasiadz ale ładny brzuszek i taki zgrabny bardzo:))

Patik super brzuszek widać, że ciążowy,

Wam już by moja sis miejsca w autobusie ustapiła hehe (bo do mnie się smieje, że mi jeszcze nie) haha

najlepiej sie mierzyc wtedy widac jak rosnie ;)

mieszkania super, moj Olo to ma kawalerke, buuu nie wygram w plebistycie :( buuu ciocia kloweee nie da nam nagrody bo z bocianami w lutym kiepsko no i z kapusta tez :p
Klowee apeluje o zmiane nagrod ! :D

Ostatnia edycja:
Piękne te brzuszkoapartamentowce. Każdy inny do wyboru do koloru:-)
moim zdaniem wielkość brzucha nie ma znaczenia do wielkości dzidziuśka.
Ja miałam wielgachny brzuch i 23 kg więcej a córcia 2860 i 54 cm.
Cieszmy się z tego co mamy :-D

18tydz4dzien.jpg98 cm;P

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry