reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lutoweczki sie chwala (zdjecia testow, brzuszkow, dzieci, mezow, plackow, psow etc:-)

to ja z dzisiaj :) jak ktos nie wie ze ja w ciazy to nie zauwaza a ja mowie ze to prawie polowa to sie smieja :)
Foto-YGNPXFNV.jpg

Rzeczywiście nie za duzy, ale zawsze dłużej będziesz sprawna niz mamy noszące spore domki ha ha :-D

a oto mój brzuś ;-) tydzień temu ... :-D
Zobacz załącznik 498934

Oj koleżanko będziesz miała co dźwigać w ostatnich tygodniach

Ja dzisiaj pierwszy raz piekłam ciasto jogurtowe- nigdy nie miałam odwagi bo nasłuchałam się że często zakalec wychodzi. Proszę oto rezultat mojej pracy. Poza ciastem ugotowałam garnek zupy kalafiorowej,jeszcze większy garnek kompotu ze śliwek oraz michę sałatki jarzynowej. A teraz padam ze zmęczenia. Zrobię herbatkę malinową i zjem kawałek ciasta.

Wyszło całkiem smakowicie :) podrzuć kawałeczek...

reklama
Dziewczynki apartamenty śliczne:-)
Mi się wydaję, że mój parę dni temu powiększył się znacznie, a już jak się najem to mam co nosić :-) Ja się mierzyłam w sobotę i w najszerszym miejscu mam 93 cm

Hihi Ania ja to nawet się cieszę, tylko złości mnie jak mówię że to połowa a ktoś mówi taaaak nie widac heh
Dodam że brzus był najedzony ale rano w sumie chyba taki sam jest:))

Ładne brzuszki :tak:

U mnie też brzuszek nie za duży jak na (prawie) połowę ciąży. Nawet sama pani gin mi ti powiedziała. No ale najważniejsze, że obmacała macicę i ona rośnie prawidłowo :tak:
Fotki nie wstawię bo nie mam. W poprzedniej ciąży robiłam zdjęcie co tydzień (począwszy od 12 tc chyba). Potem z mężem zmontowaliśmy taki długaśny pasek (fotka obok fotki) i fajnie było widać, jak brzuszek sę powiększał :tak: Teraz już nam się nie chce (to tak a propo tego całego 'wow' związanego z ciążą pierwszą a brakiem przy kolejnej ;-)).

marta - podeślij mi wszystko naraz: i to pyszne ciasto ciasto, i zupę kalafiorową i kompot (na sałatkę akutat ochoty nie mam, choc może jeszcze nabędę, więc na wszelki wypadek tez dorzuć) :-D

reklama
Oj tam dziewczyny narzekacie że malutkie:szok::-D:-) Ważne, że są śliczne i są mieszkankami naszych maleństw:laugh2:
Śliczne macie te apartamentowce, w końcu jakaś nowa dostawa zdjęć, też muszę wrzucić:-D

Do góry