reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutoweczki sie chwala (zdjecia testow, brzuszkow, dzieci, mezow, plackow, psow etc:-)

A ja wiem, że owulację miałam w dzień I Komunii mojego chrześniaka - 13 maja. Jeszcze specjalnie majtki ściągające zakładam pod sukienkę, bo tak mi brzucha wywaliło :-D A majtrowaliśmy z mężem na 3-4 dni przed owu.

Dziewczyny, ładne brzuszki macie :tak: Ja nie wiem, wieczorem, to może i wyglądam na początkującą ciężarną ale rano... jakoś nie widze tego brzuszka :baffled: Niby w kolejnych ciążach szybciej rośnie, a mi sie wydaje, ze to w pierwszej ciąży szybciej sie powiększał :baffled: No ale nie narzekam... chciałabym już tylko dostawać porządne kopniaki (codziennie), żeby wiedzieć, że wszystko jest OK.

Deizzi - fryzurka twarzowam potwierdzam :tak:

reklama
A ja wiem, że owulację miałam w dzień I Komunii mojego chrześniaka - 13 maja. Jeszcze specjalnie majtki ściągające zakładam pod sukienkę, bo tak mi brzucha wywaliło :-D A majtrowaliśmy z mężem na 3-4 dni przed owu.

Dziewczyny, ładne brzuszki macie :tak: Ja nie wiem, wieczorem, to może i wyglądam na początkującą ciężarną ale rano... jakoś nie widze tego brzuszka :baffled: Niby w kolejnych ciążach szybciej rośnie, a mi sie wydaje, ze to w pierwszej ciąży szybciej sie powiększał :baffled: No ale nie narzekam... chciałabym już tylko dostawać porządne kopniaki (codziennie), żeby wiedzieć, że wszystko jest OK.

Deizzi - fryzurka twarzowam potwierdzam :tak:

No właśnie... W pierwszej ciąży to pamiętam że położyłam się spać zupełnie płaska a obudziłam się rano i był brzuchol. (autentycznie w ciągu jednej nocy kule miałam) i tu spodziewałam się tego samego a tu nie rośnie bo rośnie (a raczej twardnieje)....

Add Content

Załączniki

• image.jpg
    image.jpg
    20,3 KB · Wyświetleń: 33
  • image.jpg
    image.jpg
    19 KB · Wyświetleń: 30
o a gdzie moj tekst???
hmm
napisala
ze dziekuje za pochwale mojego brzuszka! to moja 4ta ciaza. W ciazach z Anioklami nie mialam takiego duzego i zawsze chudlam na poczatku ciszy az do 18tyg waga spadala zamiay rosnac;)
a teraz mimo ze przed zajsciem w ciaze bylam duzo szczuejsza to tetaz szybko nadrobilam wage;)

poli-sliczny brzusio!!

Dziewczyny ale macie już fajne brzuszki, mój też trochę urósł ale narazie zdjęć nie wrzucam poczekam aż będzie większy ;-)

deizzy super fryzurka

Heh. Oj Ania nie przesadzaj.:-D

Dziś ze mną z bb korzystał mój rudy kociaczek, Flafi się nazywa. Oto dowód:
246voyu.jpg
2e202l5.jpg

Jest słodki, ciągle za mną chodzi i chce się bawić.:-D W końcu ma dopiero 3 miesiące:happy: Dziś miałam problem ze zjedzeniem śniadania, bo patrzył się na mnie tymi ślicznymi oczkami, aż żal go było wyrzucać z pokoju:-) Nie trzeba go głaskać, żeby zaczął mruczeć, wystarczy, że się do niego mówi słodkim tonem:-D

reklama
Teraz ja dołączę swój bębenek. Rośnie w ogromnym tempie. Jak tak będzie cały czas rósł to w 9 miesiącu będzie widać tylko mój brzuch, potem długo, długo nic i na szarym końcu ja :)

IMG20120825_002.jpg

Do góry