reklama
Ania1973G
Fanka BB :)
Deizzi
Patrzcie jaki ja mam brzuch- chyba nikt mnie nie pobije...Aż nie wierzyłam fotografiom
Zobacz załącznik 493611
Wtapiasz się w tło ładny brzuszek ale rzeczywiście już duży
Poli piękne M4 a nie moja kawalerka...
Dziś zakupiłam 2 pary jeansów ciążowych, lekki golfik-tunikę na zimę, tuniko-golf z kr,rekawem tak do zarzucenia na bluzki cienkie z dl. rękawem i lekką bluzeczkę na teraz, stanik, gatki i 360 zł ni ma
Nie lubie golfów... A raczej moich piersi w golfie muszę mieć duży dekolt... No niestety ceny rzeczy są kosmiczne I ja mam takie coś że jak idę z zamiarem kupienia SOBIE czegoś i patrzę na te ceny to stwierdzam że wolałabym za to kupić coś Antkowi i tak o to kupuje jemu a nie sobie i mąż na mnie krzyczy gdy mówię że nie mam się w co ubrać... Mówi że matka polka ze mnie
Deizzi
poli0105
Wiecie co, u mnie na studiach była dziewczyna, która w końcówce 6 miesiącu była wręcz wklęsła.. Wszyscy się martwili, że cos nie tak z dzidzią..A urodziła cudowną dziewczynkę Deizzi, twarzowa fryzura
Deizzi
Jakie Wy macie brzuchy już Mi sie wydaje że mój jest codziennie mniejszy niż większy... Normalnie się mieszcze w jeansach sprzed ciąży i mi spadają jeszcze bo brzuch mam pod pasem spodni..
Śliczne te brzuszki... Też bym już taki chciała... Widzieć że jest i rośnie to dziecko...
I dziękuje Dla mnie taka jest najwygodniejsza włosy z przodu dłuższe żeby je za ucho wziąć i w oczy zeby nie wpadały. A ja taka pyśka jestem więc fryzura to podkreśla ale cóż
Śliczne te brzuszki... Też bym już taki chciała... Widzieć że jest i rośnie to dziecko...
I dziękuje Dla mnie taka jest najwygodniejsza włosy z przodu dłuższe żeby je za ucho wziąć i w oczy zeby nie wpadały. A ja taka pyśka jestem więc fryzura to podkreśla ale cóż
reklama
domikcw
ania fajna ta Twoja kawalerka
klowee wow! nono ale fajny masz brzunio!
dezzi bardzo ładna fryzurka. podobają mi się takie
no i powiedzcie czy my słodkie nie jesteśmy z tymi brzuszkami??
klowee wow! nono ale fajny masz brzunio!
dezzi bardzo ładna fryzurka. podobają mi się takie
no i powiedzcie czy my słodkie nie jesteśmy z tymi brzuszkami??
Podziel się: