reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutoweczki sie chwala (zdjecia testow, brzuszkow, dzieci, mezow, plackow, psow etc:-)

reklama
Marta moja znajoma miała taki mały brzuszek,że jak w 7 miesiącu chciała sie zapisac na szkołę rodzenia to połozna jej powiedziała,że zajęcia są od 30 tyg a ona że jest w 31 tyg więc raczej juz na nia pora do szkoły :-D

Brzuszek brzuszkowi nie równy niestety...

A oto moja kawalerka z dziś...
zdjęcie0070_001[1].jpg

Patrzcie jaki ja mam brzuch- chyba nikt mnie nie pobije:-p...Aż nie wierzyłam fotografiom:szok:

Zobacz załącznik 493611

Wtapiasz się w tło :) :) :) ładny brzuszek ale rzeczywiście już duży :)
Poli piękne M4 a nie moja kawalerka...:-D

Dziś zakupiłam 2 pary jeansów ciążowych, lekki golfik-tunikę na zimę, tuniko-golf z kr,rekawem tak do zarzucenia na bluzki cienkie z dl. rękawem i lekką bluzeczkę na teraz, stanik, gatki i 360 zł ni ma :szok:

Nie lubie golfów... A raczej moich piersi w golfie :) muszę mieć duży dekolt... :) No niestety ceny rzeczy są kosmiczne :) I ja mam takie coś że jak idę z zamiarem kupienia SOBIE czegoś i patrzę na te ceny to stwierdzam że wolałabym za to kupić coś Antkowi i tak o to kupuje jemu a nie sobie i mąż na mnie krzyczy gdy mówię że nie mam się w co ubrać... Mówi że matka polka ze mnie :)

Wiecie co, u mnie na studiach była dziewczyna, która w końcówce 6 miesiącu była wręcz wklęsła.. Wszyscy się martwili, że cos nie tak z dzidzią..A urodziła cudowną dziewczynkę:) Deizzi, twarzowa fryzura:)

Ania śliczny brzunio, już się nie da ukryć :-)

Deizzi faktycznie twarzowa fryzurka, choć ja osobiście nie lubię takiej długość, bo mi włosy w na twarz lecą a tego nie toleruję.

Jakie Wy macie brzuchy już :) Mi sie wydaje że mój jest codziennie mniejszy niż większy... Normalnie się mieszcze w jeansach sprzed ciąży i mi spadają jeszcze bo brzuch mam pod pasem spodni..

Śliczne te brzuszki... Też bym już taki chciała... Widzieć że jest i rośnie to dziecko...

I dziękuje :) Dla mnie taka jest najwygodniejsza włosy z przodu dłuższe żeby je za ucho wziąć i w oczy zeby nie wpadały. A ja taka pyśka jestem więc fryzura to podkreśla ale cóż :)

reklama
Do góry