reklama
Ćwierć Nuta
Mamusia Szymusia :)
marta-l słodziak a jaki gigant ;-) hii hii:-):-):-) Niech rośnie zdrowo :-)
anioleczek12341
Fanka BB :)
zakupowe szaleństwo trwa
słodkie te wasze maluszki i brzuszki
ja zaczynam dostrzegać jakiś niewielki przyrost brzuszka, ale wszystkie ubrania jeszcze na mnie pasują więc nie ma problemu.
dzis zakupiliśmy adaptery do pasów da samochodu o takie:
Adapter do pasów bezpieczeństwa dla kobiet w ciąży: sklep Baby Fant
tylko używane bo te są droogie...
słodkie te wasze maluszki i brzuszki
ja zaczynam dostrzegać jakiś niewielki przyrost brzuszka, ale wszystkie ubrania jeszcze na mnie pasują więc nie ma problemu.
dzis zakupiliśmy adaptery do pasów da samochodu o takie:
Adapter do pasów bezpieczeństwa dla kobiet w ciąży: sklep Baby Fant
tylko używane bo te są droogie...
kasiadz
ja adapterów nie używałam i wydaje mi się że to jest naciąganie. Pas ładnie sam się pod brzuchem trzymał, zresztą teraz też pod brzuch go układam
anioleczek12341
a mnioe własnie pas denerwuje i mi przeszkadza cały czas. dlatego zdecydowałam sie na adapter
kasiadz
aniołeczek jak ciebie denerwuje, kiesko się układa i dużo jeździsz, to może faktycznie ci się przyda, tym bardziej że udało ci się kupić używany. Daj znać jak się to cudeńko używa
LadyDo
ja też kupiłam adapter, bo pas mnie drażnił bardzo na brzuchu - jakoś tak powietrza mi brakowało i bolał mnie i go za kolano naciągałam... a brzucha jeszcze nie widać...bardzoa mnioe własnie pas denerwuje i mi przeszkadza cały czas. dlatego zdecydowałam sie na adapter
to chyba zależy po prostu od fizjonomii kobiety i tego gdzie ma brzuszek ukształtowany - w "oczekiwaniu na dziecko" w rozdziale o 5 miesiącu jest taki fajny rysunek jak może się brzunio układać... i patrząc na to wierzę, że dziewczyny co mają wysoko brzuszek piłeczkę mogą się obejść bez adaptera :-)
reklama
LadyDo
to ja się pochwalę tym co wewnątrz i na zewnątrz;-)
Zobacz załącznik 484967Zobacz załącznik 484968
chociaż uważam że brzuszek to tylko taki wzdęty mój naturalny, zawsze był okrąglutki
brzusio śliczny lokator także!!!!!
Podziel się: