reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lutoweczki sie chwala (zdjecia testow, brzuszkow, dzieci, mezow, plackow, psow etc:-)

paol1nka, konkretny ale właśnie jest na diecie, musi zgubić 6 kg:tak:
smoniczka, jest co tulić a najważniejsze, że lubi się przytulać :-p

reklama
na_cik gacie masz fantastyczne :-p brzuszek zgrabny i fajniutki :-)

agaod zazdroszczę pieska, cudny jest, ja niestety mieszkam z rodzicami i nigdy mama by się nie zgodziła na takiego dużego psa :-( ciekawe jak zareaguje na maluszka

Madziku, też jesteśmy ciekawi jak zareaguje, cały czas powtarzamy mu, że w brzuszku mam dzidzie, pokazujemy łóżeczko, mądry z niego psiak i chyba rozumie i czuje, że będzie miał towarzystwo:-)tuli się do brzuszka, czasami położy na nim pysk i myśli intensywnie:-)nie odstępuje mnie na krok. myślę, że dogada się z dzidzią a nawet mam nadzieję, że będzie dobrą niańką:-D

Ej no labradory to jedne z najlepszych psiaków dla dzieciaków! Fakt, że ta "moja" jest jak taran i z tą swoją miłością do nas (i do mojej córy) to czasem przesadza, ale krzywdy nie zrobi. Tylko trzeba uważać, bo też ciężkawa jest, też na diecie :tak:

To my 32t3d:
32t3d.jpg

reklama
Do góry