reklama
anioleczek12341
Fanka BB :)
kwasia bardzo ładne sama je robiłaś? czy kupowałaś?
marta a cha no może ale ten mój brzuch to cały czas jest jakoś tak nisko... Pytałam o to kiedyś gin ale mówiła, ze to nic, że widocznie taka moja uroda
marta a cha no może ale ten mój brzuch to cały czas jest jakoś tak nisko... Pytałam o to kiedyś gin ale mówiła, ze to nic, że widocznie taka moja uroda
kasiadz
super fotka!To ja dla odmiany pochwalę się synusiem
Swoją drogą na usg Pan doktor mówi: "No tak jak mówiliśmy-dziewczynka" a ja patrze na te ogromne jajka i mówię: "No właśnie widzę" ;-)
Zobacz załącznik 527482
Przy twarzy miał stopę
ja mam podobną tylko z widoczną stopą na czole
kwasia
anioleczek sama robiłam
mój brzuch też już nisko i to od jakiegoś czasu i nawet młodego czuje bardzo nisko, czasami mam wrażenie, że mi wypadnie ;D lekarz na ostatniej wizycie też stwierdził, że Robercik się mocno pcha główką ale rozwarcia nie ma więc póki co jest ok...
mój brzuch też już nisko i to od jakiegoś czasu i nawet młodego czuje bardzo nisko, czasami mam wrażenie, że mi wypadnie ;D lekarz na ostatniej wizycie też stwierdził, że Robercik się mocno pcha główką ale rozwarcia nie ma więc póki co jest ok...
anioleczek12341
zdolniacha z ciebie kwasia ja nie mam za bardzo gdzie przyczepić takich literek, choć bardzo mi się podobają
Ania1973G
domikcw
NACIK jejciu jakie piękne zdjecie!!!! mega pamiatka
ANIA ale masz fajniusi brzusio
KWASIA no no no To Robercik bedzie mial piękne łóżeczko!
ANIA ale masz fajniusi brzusio
KWASIA no no no To Robercik bedzie mial piękne łóżeczko!
reklama
poli0105
Podziel się: