reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lutoweczki sie chwala (zdjecia testow, brzuszkow, dzieci, mezow, plackow, psow etc:-)

reklama
wiecie, że ze świąt mam kilka fotek z zaskoczenia, ale tak niefortunnych, że nie mogę na siebie patrzeć:zawstydzona/y: a komentarze na temat moich gabarytów odebrały mi chęć pstrykania zdjęć:baffled:

Patik- ja w sumie mam tylko jedno zdjęcie z całej ciąży :-(kilka z imprez, ale nawet nie ogladałam ich. W wigilię poprosiłam mojego M. żeby mi zrobił jakies zdjęcia z dzieciaczkami- zrobił z 6, z czego jedno gorsze od drugiego. Moja siostra i ja ogladając ryczałyśmy ze smiechu. tak wygladam atrakcyjnie:baffled:

piękne brzuszki dziewczynki. Mój mąż dzisiaj zabrał się za robienie mi zdjęć- lepszej pory nie mógł znaleźć. Mógł to robić jak nie byłam usmarkana po kolana. Może jutro dam się sfotografować jak się ogarnę trochę :-D

Skończony 33tc
2012-12-30 20.03.55.jpg
Mocno nie wyjściowe zdjęcie w gaciach od piżamy :-p wybaczcie :zawstydzona/y:

na_cik, co tam gacie:-)brzuch nas interesuje, piękny:tak:
a to ja z moim synusiem w Nowy Rok, będzie całuśny ten rok dla nas:happy2:
DSC_0281.jpg

reklama
Do góry