reklama
sylwia_m18
Fanka BB :)
Kwasia super brzuszek, wagą się nie martw ja też już mam 10kg na plusie
jeszcze na zdjęciu mojego rozstępa widać
Nikt by nie zauważył jak byś nie napisała
Sup0er wyglądacie. Ja to mam wrażenie,że wszystko idzie mi w uda i dupkę
Troche tu nie zagladalam i teraz mi sie brzuszki troja w oczach Ile mamusiek tyle brzuszkow. Wszystkie sliczne. A Anioleczek to swoja dzidzie chyba nosi w kieszeni
Dolaczam do tych z 10-tka na plusie! W koncu mi sie moje zapadniete poliki wypelnily i biust urosl
Dolaczam do tych z 10-tka na plusie! W koncu mi sie moje zapadniete poliki wypelnily i biust urosl
anioleczek12341
Agisan oplułam monitor!:-) rozbawiłaś mnie tym co o mnie napisałaś
anioleczek12341
Tak że jak widać wielkość brzuszka nie ma najmniejszego znaczenia- każda a inny ale każdy jest śliczny i kochany przez swoich rodziców
poli0105
reklama
kingajanik
Zaangażowana w BB
ja tez mam 9-10 na plusie ( zalezy ) i choc leze i "niby" nie spalam obiadu sniadania i kolacji to waga wieczorem mi pokazuje 66,4 a rano to w przyszłym tyg zobacze wrescie mąz poszedł do pracy i moge was poczytac
poli0105 jak ja ci zazdroszcze u mnie to narazie jest ze to małuzenstwo co ma oddac wszytko po swojej córce czyli łozeczko itp to narazie przywiezli bujak i kojec i na tym sie skonczyło pan twierdzi ze zona uszykuje i wtedy przywiezie, a ja bym chciała na juz mam nadzieje ze sobie o mnie w styczniu przypomną
poli0105 jak ja ci zazdroszcze u mnie to narazie jest ze to małuzenstwo co ma oddac wszytko po swojej córce czyli łozeczko itp to narazie przywiezli bujak i kojec i na tym sie skonczyło pan twierdzi ze zona uszykuje i wtedy przywiezie, a ja bym chciała na juz mam nadzieje ze sobie o mnie w styczniu przypomną
Ostatnia edycja:
Podziel się: