reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutoweczki sie chwala (zdjecia testow, brzuszkow, dzieci, mezow, plackow, psow etc:-)

reklama
Troche tu nie zagladalam i teraz mi sie brzuszki troja w oczach ;) Ile mamusiek tyle brzuszkow. Wszystkie sliczne. A Anioleczek to swoja dzidzie chyba nosi w kieszeni :)
Dolaczam do tych z 10-tka na plusie! W koncu mi sie moje zapadniete poliki wypelnily i biust urosl ;)

dziewczyny cóż za różnice! ciąża aniołeczka starsza a brzuszek taki malutki :szok: u kwasi konkret :) ale mój niewiele mniejszy ;)
aniołeczek Ty to po ciąży nic nie będziesz musiała zrzucać :) ja taki brzuch miałam w 2/3 miesiącu... :sorry2:

Kwasiu, super wielgachny brzusio:)) Ja też już niemal 10 na plus:/

Dziś powyciągałam wszystkie ciuszki, jakie mam- większość na podłodze to 56 i 62, reszta większa. Jutro piorę właśnie te "maluchy":p

Załączniki

• DSCF5222.jpg
    DSCF5222.jpg
    36,7 KB · Wyświetleń: 97
reklama
ja tez mam 9-10 na plusie ( zalezy ) i choc leze i "niby" nie spalam obiadu sniadania i kolacji to waga wieczorem mi pokazuje 66,4 a rano to w przyszłym tyg zobacze ;) wrescie mąz poszedł do pracy i moge was poczytac ;)

poli0105 jak ja ci zazdroszcze :( u mnie to narazie jest ze to małuzenstwo co ma oddac wszytko po swojej córce czyli łozeczko itp to narazie przywiezli bujak i kojec i na tym sie skonczyło pan twierdzi ze zona uszykuje i wtedy przywiezie, a ja bym chciała na juz :(:( mam nadzieje ze sobie o mnie w styczniu przypomną :(

Ostatnia edycja:
Do góry