reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutóweczki 2008-wątek główny

reklama
A teraz cofnę się troszkę...
Nie jestem w stanie ogarnąć wszystkiego z minionego tygodnia, więc dołącze swoje trzy grosze do tego co zapamiętałam z ostatniej strony mianowicie mój brat tez panna i w najmniejszym stopniu nawet nie jest pedantem...no chyba że w ubiorze i zapachach nie wyjdzie bez antyperspirantu i perfumu ale w pokoju ma istny burdel od kiedy pamiętam.

Nasze wczasy rewelacja byliśmy równy tydzień pogoda idealna ani jeden dzień nie ograniczył nas w plażowaniu wylegiwaniu sie i wygrzewaniu kości. Dzieci zachwycone z ilości atrakcji i wogóle. Międzyzdroje same w sobie bardzo przytulne i barwne kto nie był gorąco polecam :-D:tak:. Na tajnym wrzuce za moment kilka fotek.

Spóźnione ale szczere:

Asiu Rekinasiu - wszystkiego NAJ NAJ z OKAZJI URODZIN!!!!!

Miłoszku !!! Tobie też życzymy wszystkiego NAJ i ghratulujemy przyjścia na świat!!!!

KAsiu GRATULACJE OGROMNIASTE!!!!

Laski Kasia wysłała mi zdjęcie ale nie mialam rano czasu zgrac z telefonu:( wiec wstawie na tajny jak wroce do domku. Super chłopak z tego naszego Miłoszka:)

Kasiu ogromne gratulacje Miłoszku witaj :-D:-D:-D

Rekinasia spóźnione ale szczere zyczenia

Miałam wczoraj jazde i nie wchodziłam na neta a tu takie wiesci od rana super. Jutro mam próbny egzamin kurcze i strasznego nerwa.
Dziewczyny mam pytanko czy wasze maluchy jak jedza trzymaja łyżkę widelec w prawej rączce mój Bartek trzyma sztućce w lewej rączce nie wiem czy mu to minie czy bedzie lewo ręczny:confused:

reklama
Miłoszek uroczy
Aniu31 lateralizacja chyba około 3 roku życia dopiero następuje, na razie może stymulować tę rzadziej używaną rączkę - podawać mu do prawej rączki rzeczy, w prawą rączkę wkładać łyżeczkę etc., żeby mniej więcej równomiernie używał rączek

Do góry