reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutóweczki 2008-wątek główny

reklama
a ja dopiero teraz doczytalam ze chodzilo o meszki a nie o inne wstretne owady
ja na meszki tez jestem bardzo uczulona wystarczy 1 ugryzienie a puchne tak ze tez nie moge ruszac reka czy noga. A potem jak opuchlizna zejdzie po tygodniu to mam starsznego sianiaka przez miesiac;/:angry::angry:

Zytka - podaj nazwę twojego specyfiku ?? bo zauważyłam że dziabały tem gdzie nie popryskane :-)

Patrysia - to spokoju życzę :-D już to przeszłam więc wiem ze to załatwianie to koszmar :-)

Pozdrawiam

Cześć dziewczyny!:-)
U nas dziś chłody dzień, nadaje się tylko do spania… jakieś niskie ciśnienie musi być… nuda…:dry:
Ukąszenia powoli schodzą, ale nie ma znacznej, dużej poprawy u mojego M. A jak to jest u Was Asiu, Ulu i Justynko Twój mąż?:confused: Dziękujemy za życzenia zdrowia i wzajemnie!:tak:

Dziewczyny – polećcie mi jakiś ciekawy film wieczorem do obejrzenia.

Zytka – ja też często przeglądam fotki i filmiki ze spotkania… miło powspominać radosne chwile!:-D Fajnie, że już myślisz o kolejnym spotkaniu.:-)
To nieciekawie z tym zderzeniem o kant ławy!:szok: Dobrze, że nic poważnego się nie stało.:no: Uściskaj Marcysie ode mnie!
A dla Karola życzymy szybkiego dojścia do siebie po tych ukoszeniach!;-)
kaskax25 – dziś poród! Czekam z niecierpliwością na wieści!
Rekinasia – fotelik na rower? Super! Kupiliście go ostatecznie? Fajna sprawa!:tak: Dobre z tym klubem!:-D
patrysia – widzę, że przygotowania do kupna mieszkanka idą pełną parą! Trzymam kciuki!;-)
przyszlirodzice – tak właśnie ma i mój mąż. Siniak i wrażenie, że skóra mu pęknie... uff...

Pozdrowienia dla każdej!

Mialam rano wizyte i mialam dostac skierowanie do szpitala. Wczlapalam na lotniskowiec a tam dupa blada nic sie zbytnio nie dzieje. No to gin zrobimy usg. Wody plodowe w normie i mowi to jeszcze kilka dni mozemy poczekac:baffled::baffled:No to ja pytam jak dlugo od tego 3ego mozna czekac, bo niestety termin z usg na 18ego. A ona ze jak do 18ego nie urodze choc mysle ze urodze to mam isc bez zadnego skierowania na oddzial i wywolaja.Ale teraz na ktg i jesli zapis bedzie dobry to do domu czekac na porod. Podlaczyli mnie i nie minelo kilka minut jak dostalam silnych skurczy dochodzacych do 100%. No to polozna ze moze jeszcze dzis urodze a ja na to ze w bajki to ja nie wierze. Godzine ponad mnie maglowali bo maly przysnal i byl kiepski zapis za to skurcze sie nasilaly. Po ktg ledwo zlazlam ze szpitalnego loza skurcze przyslably i tak z nadzieja na rychly porod powiedrowalam do domu. Acha i przy okazji dopiero dzis pobrano mi wymas na paciorkowca. Bo dopiero od tyg nasz szpital go refunduje.
No i czekam teraz czy sie cos rozkeci a jesli nie to 18 ide rodzic. Wiec musze sie uzbroic w cierpliwosc. Na pocieszenie panie polozne stwierdzily ze wtorku to ja nie doczekam:confused::confused:Zobaczymy ja twarda sztuka jestem.:cool2::cool2:

Aniu a co lubisz obejrzeć, komedię, obyczajowy, sensację? ostatnio obejrzeliśmy Pokutę i Małą Moskwę, ale na Pokucie zasnęłam a na Małą Moskwę chyba mam za wiele doświadczeń życiowych, bo dla mnie to było oderwane od realiów :-):-) fakt, to meszkowe cholerstwo bardzo powoli schodzi, swędzi tak jakby przed chwilą ugryzło a nie kilka dni temu :wściekła/y:fotelik jeszcze nie kupiony... na tygodniu nie mamy czasu a w weekend znowu jedziemy na jezioro
kaskax25 potwierdzam, twarda z ciebie sztuka :tak:może urodzisz 15 sierpnia - wtedy Miłoszek będzie miał zawsze wolny dzień w urodziny :-D
Patrysia z kupowaniem mieszkania jest trochę zamieszania, ale ile potem przyjemności, teściów będziesz widywać raz na ruski rok! :-D:-D

Myszaa dzieciaku!! ale oglądasz filmy z napisami na dole, czy tylko takie animowane, gdzie nie trzeba czytać?? :-D:-p:-D
gdzie jest nasza droga Margaritka???
o 11:10 mamy szczepienie Igora - jestem mega zestresowana :( boję się, że będzie się wyrywał i bardzo płakał :(( dobrze, że M jedzie z nami i że to tylko 1 kłucie. siedzę w pracy, ale i tak myślę tylko o tym, chciałabym to mieć już za sobą...

Ostatnia edycja:
Myszaa dzieciaku!! ale oglądasz filmy z napisami na dole, czy tylko takie animowane, gdzie nie trzeba czytać?? :-D:-p:-D
gdzie jest nasza droga Margaritka???
o 11:10 mamy szczepienie Igora - jestem mega zestresowana :( boję się, że będzie się wyrywał i bardzo płakał :(( dobrze, że M jedzie z nami i że to tylko 1 kłucie. siedzę w pracy, ale i tak myślę tylko o tym, chciałabym to mieć już za sobą...

Animowane :-D z lektorem :-D hihihihihi - ale trzeba Misiaka słyszeć jak wymawia potem Meno :-D i na rybkę na koszulce(którą po kuzynie dostał) mówi Meno Meno ;-D

Powodzenia na szczepieniu ... Tylko się tam nie rozklejaj... U nas tym razem teściowie sami z Miśkiem byli.... mega stres - czy dadzą sobie radę... ale dali :-) jeszcze Misiak zaczepiał panie pielęgniarki :-D

Kasia jak tam :-) (miałam denerwować :-D )

Pozdrawiam

reklama
Mysza slabo denerwujesz;-)Choc troche dziala dzis rano odszedl mi czop sluzowy:dry:Moze do wrzesnia w tym tempie urodze:confused2::confused2:
Rekinasia a dajesz skojarzone szczepionki??trzymam kciuki za Igorka. tez sie balam ale jakos mi w swaidomosci lepiej ze to tylko jeden a nie trzy:tak::tak:

Do góry