reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutóweczki 2008-wątek główny

ania- a moze to te cholerne muchy takie kolorowe skrzydlate nie wiem jak sie nazywaja ale to takie dziadostwo dopoki nie ugryzioe to nie odleci mnie tez podziobaly strasznie jak bylam na wsi

kasia- 3 mamy kciukasy mooocno
zdrowka dla mateuszka i gratulacje kolejnych zabkow u nas tez dziadla popuchniete alejakos zaden jeszcze nie wylazl

reklama
Ania, małżonka pewnie pogryzły meszki, pełno ich tam było:no:. Niektórzy są silnie na nie uczuleni i czasem lądują w szpitalu:szok:. A co stwierdził lekarz, że podał antybiotyk i tyle lekarstw? Dużo zdrówka dla niego:tak:

Widzę że nie jestem sama jako - pogryziona :-) ale u mnie już to schodzi :-) Przynajmniej mam taką nadzieje :-D

Kasia - ja tu kukam i kukam - i byłam przekonana że się nie pojawiłaś - i zaraz smsa dostaniemy :-D

Pozdrawiam

Cześć dziewczyny!:-)
U nas dziś deszczowo…

kaskax25 – trzymaj się dzielnie! Czekam zatem na wieści.;-)
Gosia 78 - lekarz powiedział, że są to po prostu ukąszenia i jeśli po tygodniu brania antybiotyku i leków nie przejdzie, to dopiero wówczas da skieruje na testy!:szok::wściekła/y: Jak dla mnie to jest to oczywiste, że jest uczulony na te muszki.
Ania, małżonka pewnie pogryzły meszki, pełno ich tam było:no:. Niektórzy są silnie na nie uczuleni i czasem lądują w szpitalu:szok:. A co stwierdził lekarz, że podał antybiotyk i tyle lekarstw? Dużo zdrówka dla niego:tak:

Pozdrawiam Was wszystkie!

Cześć Dziewczyny!

Jak trudno się zebrać i powrócić do rzeczywistości po tym weekendzie:-D
Marcelutek jak zasiadamy do kompa to się domaga, by jej zdjęcia włączyć i pieje z zachwytu:-D Zakochała się czy co?!:-D
Wczoraj pojechaliśmy na rowery i dojechaliśmy w takie fajne dość miejsce, gdzie ewentualnie możnaby zorganizować spotkanie:tak::-)Jest las,plac zabaw,nawet plaża i kapielisko:tak:tylko musiałabym sie zorientować jak kwestia noclegów,a w zasadzie warunków bo tam jest hotel,ale wygląda z zewnątrz jak za czasów Gierka:-(
A wieczorem moje dziecko w czasie świetnej zabawy olegającej na tym,ze zakładała sobie bluzkę na głowę i chodziła po omacku-wyrżnęła w kant ławy:szok: Dzięki Bogu nie rozcięła głowy,ale co się upłakała, a ja przy niej to nasze...Bałam się,że ją główka będzie bolała i nocka będzie nieciekawa,ale gdzie tam! Dziś szaleństwa od nowa:-DU nas też deszczowo i kisimy się w domu:-(

Anna_ajra-mój M też pogryziony:szok:Na nogach i na łokciu-mówi,że pierwszy raz w życiu tak ma:baffled:Ciekawe co ich dopadło z Rekinasią i Myszą włącznie?

Kasia- trzymaj się kochanie. Mam nadzieję,że to już niedługo i Miłek bedzie poza brzusiem:tak:

Pozdrowionka cieplaskowe dla Was wszystkich!

Zytka - ja też kombinuję :-D I jak Pisałam Ani na GG - to Misiak na widok zdjęć ze spotkania - krzyczy dzidzia - ciocia :-) w zależności kto się pojawia :-)
Ania_Ajra - zdrowia dla męża... ale dziwna akcja z tymi antybiotykami...

Pozdrawiam
(i dalej nie denerwuje Kasi :-))

A i Agawuś - jak widać postawiłaś mnie do pionu :-D

a propos jazdy na rowerze, w Poznaniu wypróbowaliśmy fotelik do jazdy, chcemy kupić rowery, ale najpierw przetestowaliśmy, czy nasze dziecię zechce usiedzieć na tyłku przez 15 minut :-D był zachwycony a na koniec usnął ze zwieszoną głową :))) - znaczy się, będzie jeździł :-D
kaskax25 Miłoszkowi się nie spieszy, podoba mu się tam w środku :)

myślę, że Myszaa, Adam, Karol i ja założymy Klub Poszkodowanych przez Meszki :))
buziaki dziewczyny

reklama
dziewczyny na sam poczatek witam Was :tak:
mam nadzieje ze wybaczycie mi moja nieobecnosc ale wiecie jak u mnie teraz bywa
jezdzimy zalatwiamy bo co chwile czegos brakuje klientek na tipsy przybywa o zgrozo brakuje mi rak :szok::szok::szok::szok: i oczu do upilnowania malegooooo :sorry2::sorry2::sorry2:
juz sie nie moge doczekac kiedy to wszystko sie skonczy i troche odsapne :tak::tak:
ale trzeba troche czasu....
no jutro jeszcze do USC, do Panstwa G., do banku i to takie latanie
ale mamm nadzieje ze sie oplaci to juz nie bede marudzic :-p:-p:-p

Do góry