reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutóweczki 2008-wątek główny

Moje kochane. Chcialabym wam bardzo podziekowac za glosowanie na Mateuszka w konkursie Pampers. Wlasnie ogloszono wyniki i okazuje sie ze nie tylko nie zajelismy jednego z pierwszych miejsc, ale nie zajelismy tez w ogole zadnego. Czyli zero. Mimo to dziekuje za glosy i wsparcie.

reklama
Moje kochane. Chcialabym wam bardzo podziekowac za glosowanie na Mateuszka w konkursie Pampers. Wlasnie ogloszono wyniki i okazuje sie ze nie tylko nie zajelismy jednego z pierwszych miejsc, ale nie zajelismy tez w ogole zadnego. Czyli zero. Mimo to dziekuje za glosy i wsparcie.

Czemu żadnego - przecież dość wysoko byłaś ? :-)

I żyje podczytuje - ale z pisanie gorzej :-)

Pozdrawiam :-D

Mysza wysoko nie wysoko wybierali ponoc najlepsze zdjecia ze 150 osob wiec chyba moje nie bylo wystarczajaco ciekawe. Przykro sie zrobilo, ale co zrobic:baffled::baffled:

Hello wszystkim
Dołączę się do rozmowy o wciskaniu i zabawkach nieprzystosowanych według etykiety dla dzieci ;-)
Madik już chyab wszystkie możliwe miejsca zaliczył. Kąty obwąchane, meble potuptane, ostatnio wcisnął się pod kanapę i siedizał tam z dobre 20 minut a ja od zmysłów odchodziłam gdzie mi się dziecko podziało. Dzień wcześniej była burza i pies wlazł dokłądnie w ten sam punkt tak więc mój syn z racji iż pies czuł się bezpiecznie postanowił przekonac sie na własnej skórze czym to pachnie. Dodam ze pies jest malutki malusieńki a Amadeuszek no cóz z 3 razy większy od niego i równie wielki problem z wydostaniem się był jak i z odszukaniem spryciarza. Myślicie że jak go wołałąm dawał znaki? a gdzie tam nawet śmiechu nie było słuchać. Siedział a raczej leżał i czekał i na to wytrwałość ma ale jak kaze mu za czymś zaczekac bo zajęta jestem to wielkie nerwy i bądź tu mądrym...
Co do zabawek fakt piloty, buty, płyty, szczotki, garnki, produkty sporzywcze a ostatnio doszła jeszcze pasta do butów. :szok: Miałam małego murzynka Oliwierek odkręcił małemu to czarnidło nie musze mówić jakie usmoluszone łapki i pyszczki mieli a jaki ryk gdzy mama wrzuciła do kąpieli kurcze jak bym ze skóry obdzierała.:szok: Kąpiele zaliczone były tez w odtatnich dniach w mące, bułce tartej i cukrze ehhhh

syneczki- hihih fajnie a Amelka ostatnio siedzialo pod dywanem z 20 miut i jej sie bardzo podobalo i nie chciala z tamtad wyjsc wziela smmoka pieluche i stwierdzila ze idzie aaaa:)

cześć mamuśki
Igi się nauczył pokazywać 'gdzie ejst Igor' i jak robi wrona - 'kra'! :-D
za nami kolejny zwariowany weekend, następny weekend odpoczywamy!! - dłuuugi weekend - chyba pojedziemy nad jezioro, tylko jak na razie jest cholernie zimno! :(
czemuż to panna Zytuchna się nie odzywa???? czyżbym coś przeoczyła? no i co z MOMP?
Przyszlirodzice dostałaś maila? bo dostałam 2 x zwrotkę, ale chyba za 3cim razem przeszło
Kaska to mało etyczne akcje marketingowe, żeby przyciągnąć na stronę jak najwięcej ludzi, ale regulamin regulaminem i powinni dać te pampersy i chusteczki - na twoim miejscu bym wysłała oburzonego maila, że to nie tak miało być, setki twoich znajomych głosowało etc. - takie firmy są wrażliwe na tym punkcie, zwłaszcza gdyby setki twoich znajomych mogły się dowiedzieć... smutne, ale to korporacyjny PR :(((
dzisiaj pierwszy wolny wieczór od tygodnia - idę się nim delektować!! :-D

witam sie i ja po deszczowym weekendzie...:(
nic ciekawego u nas nie slychac;/
bratanek moze juz we wtorek wyjdzie do domku
ja troche zakatarzona...
co tu wam wiecej pisac nie wiem nic mi sie nie chce ostatnio a tu do konca sesji jeszcze 2 tygodnie i w sobote zaliczenie
:angry:

A i wcisnelam sie juz w 1 spodnie sprzed ciazy:D:D
jescze z 8 kilo ;/ i bede wygladac jak czlowiek najgorsze ze nie mam czasu nawet pocwiczyc;/:(

Ostatnia edycja:
reklama
I my witamy się po weekendzie.
W sobotę byłam na uczelni pozałatwiać wszelkie zaległe formalności i co? i wróciłam z mega katarem, gorączką i bólem gardła. Dziś juz odrobine lepiej w końcu antybiotyk jakieś efekty pokazał.

Mój Amadeuszek nie jest już najmłodszym bobasem w naszej rodzinie a tak było fajnie ;-) Rodzina postawiła na prokreację w jednym i tym samym czasie i tak kuzynka dołożyła wszelkich starań i mamy Helenke
Kuzyn postarał sie o Maję
Szwagier jest dumny z Klary po za tym ma już trójkę starszych Krystiana Kornelie Konstancje i trzecia kobitka im doszła teraz Krystian niezadowolony z faktu posiadania samych sióstr :-p
A wczoraj jeszcze inny kuzyn został ojcem Maksymilianka
I to wszystkie bobasy w ciagu jednego tygodnia :szok:

Do góry