reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutóweczki 2008-wątek główny

Wszystkiego dobrego, szczęścia, zdrowia i radości, prezencików bez liku , dużo gości i miłości dla Majeczki!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-)

przyszlirodzice ,-tak to sie nie wyleczysz:no:no i małżonek nie chciał świętować:wściekła/y:to niedobry.Ale za to nowe umiejętności Amelki to powód do radości:-)
agawa --miłego wypoczynku na feriach..:-)
pozdrawiam i biorę się za okna , roczek się zbliża a moje okna w tragicznym stanie, wszędzie czyjeś czoła i palce odbite:wściekła/y:

reklama
sto lat sto lat dla Majeczki, Iguni i Mateuszka wszystkiego naj najlepszego maluszki zyczy ciotka patrysia i Sewi :-D:-D

my juz zdjatka z imprezki dalismy na prawidlowym watku :tak:

Lutóweczki kochane musze sie poskarżyć :unsure:.... tak mnie ładnie przyjęłyście a teraz tutaj czytam że są jakieś inne wątki na wszystko - a to na wagę i wzrost, a to na zdjęcia - nie jestem wtajemniczona :confused: ... to ile tych wątków jest i gdzie ich szukać?
A na tym wątku oczym gadu gadu? - na bieżąco??
pozdrówki dla Was drogie mamusie i dziatki

a tak wogóle to koszmar trwa :) Miku nie spal za bardzo w nocy, teraz zasnął o 14. Darł się w niebogłosy. Pierwszy raz go takiego widziałam. To muszą być te jedynki górne. Dostał czopa i usnał bidulek. Moje kochanie nie zapomniał o W. Przyszedł z kwiatami - takie same jak w tamtym roku - tulipany. :) I tak jakos wiosennie sie zrobilo w naszym domku. :)

Anna_ajra dziękuję za ocenę, a przede wszystkim za przeczytanie moich wywodów na temat menu Mikunia. :))) przesyłam pozdrowienia

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Cześc dziewczyny
troszke mnie nie było jak bede miała chwile nadrobie ale bedzie to pewnie nie możliewe nie mam starszych chłopaków a małe robia mi pobojowisko i musze ich pilnowac
Dla Nikoli Iguni Mateuszka i Majeczki wszystkiego naj naj z okazji roczku:tak::tak:

STO LAT DlA IGUSI i MATEUSZKA.

Ja też zabiegana i do tego chora. W weekend zakończenie sesji. Dzisiaj dostałam zwolnienie do końca tygodnia - zapalenie zatok przynosowych. Łeb boli jak cholera, katar z krwią. Mam dość :/

reklama
:-DMaju, z okazji pierwszych urodzinek
życzymy Tobie wszystkiego najlepszego!
Dużo zdrówka i radości,
mnóstwo czasu na zabawy i przygody.
Moc uścisków od Michałka z rodzicami!:-D

Do góry