reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutóweczki 2008-wątek główny

:-DAmadeuszku z okazji pierwszych urodzinek
życzymy Tobie wszystkiego najlepszego!
Dużo zdrówka i radości,
mnóstwo czasu na zabawy i przygody.
Moc uścisków od Michałka z rodzicami!:-D

reklama
:-)Amadeuszku:-)
Z okazji Twoich 1 urodzinek życzymy Ci dużo zdrówka,szczęścia i zawsze dobrego humoru!

Ciocia Zytka z Marcelinką

:-)Amadeuszku:-)
W dniu Twoich pierwszych urodzin
życzę ci
radości z życia, uśmiechu
abyś dośwadczał samych cudownych sytuacji
w swoim życiu.

Ciocia Kluska z rodzinką;-)

Amadeuszku wszystkiego co najlepsze!:-)Dawna Cloe jak goście i dziewczynki, pewnie nie będziesz miała na razie czasu żeby odpisać... Moje samopoczucie mieszane, trochę cieszę się z powrotu do pracy, a trochę jest obawa jak to będzie. Myślę, ze najtrudniejsze jakieś pierwsze 2 tygodnie...Ania31 super Bartuś wygląda!:-)Gosia78 sprytny Jasio, już tak sobie radzi:-)Ania ajra dzięki za ciepłe słowa:-) Też liczę, że dobrze mi zrobi powrót do pracy, bo trochę mi brakuje tego... Co do płynu do kąpieli to cielkawostka, musimy wypróbować, bo Ewcia nie śpi zbyt spokojnie:-(Nie wiem co z tymi postami, nic mi nie działa, muszę napisać do administratora technicznego na BB, może coś poradzi, bo okropnie nieczytelne te moje posty:-(Dla Wszystkich serdeczne pozdrowienia!

AMADEUSZEK WSZYSTKIEGO NAAAAAAJLEPSZEGO Z OKAZJI PIERWSZYCH URODZIN!! :-D:rofl2::-D

dzisiaj wcześniej się urwałam ze szkoły i poszłam do kosmetyczki - fajnie było o siebie zadbać... teraz będę systematycznie chodzić!
dołączamy do ligi kuchenno-łazienkowej. Kuchnia i łazienka rządzą! Igor aż się pali do otwierania szafek, kibelka, brodzika, piekarnika, dzisiaj w ostatniej chwili złapałam filiżankę wyciągniętą z szafki - Igi trzymał ją w dwóch paluszkach :) moje dziecko zbiera też wszelkiego rodzaju okruszki z podłogi i wkłada sobie do buzi, kilka dni temu złapał karmę psa, M wyciągnął mu z ust jedną kulkę, ale dopiero po chwili zauważył, że w buzi jest jeszcze jedna... już porządnie zmemłana i namoczona - mniam! :((( Poza tym Igi się wspina na paluszki i zgarnia ze stołu wszystko w zasięgu jego ręki, jak kot łapą, trzeba się bardzo pilnować, żeby czegoś nie zostawić, bo zaraz zląduje na ziemi, np. wyszłam na sekundę do kuchni i taca z moimi kanapkami pofrunęła na spotkanie podłodze :) dobrze, że psa nie było w okolicy, bo by się uradował niespodziewanym poczęstunkiem...

Zytka grzywka słodka, pytałaś czy karmię piersią, niby tak, ale Igor właściwie się sam odstawił, nie wiem: dlatego, że mam mało pokarmu, czy po prostu ma dość cysia. Nie jestem w stanie go przy cycku utrzymać, possie kilka sekund i ma już co innego w głowie. Rano jeszcze go przystawiam, bo na wpół śpiący, może wtedy nie ciągnie za dużo, tylko sobie trzyma :)
niezłą macie tradycję - jakie przedmioty się daje dziecku do wyboru????
ladna.ex.panna to się nie zgrałyśmy, ja w niedzielę jadę do Poznania i wracam w poniedziałek po południu :)
Przyszlirodzice Amelka śliczna, nie zalewa się, jak pije z kubka? Igor weźmie łyczka a reszta ląduje na ubraniu :) czasami wręcz celowo wypluwa
Ania chłopaczków masz na schwał i każdy inny! mi też wyślij na priva tajemnicę twoich fotomontaży!
Syneczki skórzane spodnie - co za rockowy styl no no! :)
Najka trzymam kciuki za powrót do pracy - będzie dobrze

Imprezka była oooooooooodjazdowa. Zanim wyjechaliśmy mieliśmy z Oliwierkiem problem i to mały bo nagle stwierdził ze nigdzie nie jedzie i przez godzine ryk, histeria, płacz, nerwy, koszmar. Rodzice wzieli Amadeuszka i pojechali. Oli się uspokoił stwierdził ze pojedzie ale....nie w tym co mu mama uszykowała. Tak wiec tóż miałąm zrobić. Wybrał sobie spodnie od dresu ale najbrudniejsze jakie tylko były uszykowane oczywiście do prania. Nie dosyć ze brudne to i sine i zkudlone od noszenia, a do tego jakimś cudem udało mi sie wcisnac na niego koszulę. Co to sie działo, ale w końcu dojechaliśmy. Na sali już wszystko poszło super. Dzieci zadowolone z prezentów, goście zafascynowani biegajacym Amadeuszkiem. A najbardziej chłopcą to chyba podobały sie ich torciki baaa wybuchajace torciki :-D zdjęcia są na tajnym w wątku roczek oczywiscie :tak:
Wszystkim jeszcze raz dziękujemy za życzenia.
przyszlirodzice gratuluje zdolna kobietka jesteś. Zazdroszczę Ci że już kończysz sesje mi sie zaczeła dopiero a po zakończeniu obrona.
rekinasia spodnie skórzane od zawsze były moją zachcianką nr1 aż w końcu sie doczekałam :tak:
patrysiu :-( na tajnym

Oliwko w dniu Twoich pierwszych urodzinek, życzymy Ci samych pogodnych dni, samych radości, jak naj mniej tych trudnych momentów. Abyś każdego dnia zaskakiwałą rodziców swoimi nowymi umiejętnosciami, a Oni kochali Cię coraz bardziej. Tego Ci życzymy na ten roki i kolejneeeeeeee
Amadeuszek i Oliwierek z rodzicami krejzolkami

:-)Oliwko:-)
W dniu Twoich urodzin życzymy Ci samych szczęśliwości,radości i miłości! Bądź zawsze uśmiechnięta!

Marcelinka i ciocia Zytka

reklama
Do góry