reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutóweczki 2008-wątek główny

Ja niestety spóźniona:-(ale ślejuz zyczenia:tak:

Kolorowych snów
Uśmiechu od ucha do ucha
Pięknych bajek na dobranoc
Własnego pieska i kotka
Co dzień nowych przygód
Butów siedmiomilowych
Gwiazdki z nieba
Wspaniałych przyjaciół
I wesołej rodzinki

Dla Oliwki i Amadeuszka od cioci Ani Bartusia i reszty rodzinki

reklama
Hej:-)
W imieniu Oliwki slicznie dziękuję za życzenia zyczenia:tak::-)
Imprezka minęła całkiemsympatycznie nie potrzebnie marudziłam Siostra i teściowa pomcne bardzo a dziewczyny zachwycone że tyle gości naraz wokół nich się zebrało:tak:
Najka jak to zrobiliście że Ewcia jeszcze karmy nie sprobowała? Kiedy Julka była mała mieliśmy psa krma i miski Tofika trzymaliśmy na wysokości niedostępnej dla Julki ale gdy pies przychodził jeśc towarzyszyła mu Julka dobrze że Tofik był tkim psem że moje dziecko mogło mu coś z pyska wyjąć i było wszystko ok często robiłam tak ze pies jadł na jednym piętrze a ja z Julką siedziłayśmy piętro wyżej inaczej krma ładowana była do buzi grściami:baffled:
Uciekam zaraz mamy gości.
o potem:-)

dawna cloe nasz pies też toleruje wszystko ze stony Igora, nie ma nic przeciwko dzieleniu się jedzeniem, cierpliwie znosi ciągnięcie za uszy, ogon, łapy. ostatnio Igor go dosiadł i klepał po bokach a pies ani drgnął, ale jaką Igi miał rozanieloną minę! :-D
ladna.ex.panna jak się udała wyprawa do Poznania?
Ania_ajra jak z tym płynem do kąpieli na noc, dalej działa czy jednorazowo zadziałał?
Przyszlirodzice fakt, nasze maluszki uwielbiają być samodzielne i mają z tego frajdę!!!

Ja też składam spóźnione ale najszczersze życzenia dla Amadeuszka i Oliwii. STO LAT MALUCHY :)

Dziękujemy za życzenia i tym spóźnialskim ale przy tym i kochanym mamusią ze szkrabkami ;-)
zytko, agawo śliczne karteczki dziś do Amadeuszka doszły ciekawe od kogo ? :-p a tak poważnie to chyba sie zmówiłyście z tymi żółtymi kopertami :-D

Szykowalismy się dzis na spacer a główny cel to wysłanie karteczek dla Marcelinki i Oliwki gdzy nagle olśnienieeeeeee 5go miałam sie stawić w Urzędzie Pracy :szok: i leeeeece na łeb na szyje (już wiadomo po kim takie chody ma Madulek :-p:-D) i taka zdenerwowana weszłam tam łądnie przeprosiłam musiałąm nakłąmać że synek gorączkował i nie miałam z kim go zostawić a ta mi że dlaczego nie przedzwoniłam? No przecież nie powiem jej że dzis mnie olśniło...to wpieram że miał 40 stopni i że nie byłam w stanie mysleć jak zobaczyłąm taką gorączkę no i uwieżyła. Tylko że teraz mam donieść zaświadczenie od lekarza :szok: i tu nagle po chwili obawy ulgaaaaaaa mamy wspaniałą pediatrę neonatolog do której chodzę z dziećmi prywatnie od kiedy Olik sie urodził, znajoma zresztą ;-) no i problem z głowy a tak było by po kuroniówce...Z powodu tego latania po całej Wrześni Oli prawie mi zasnał idąc na pieszo w pewnej chwili stop. On sie nie ruszy, zostaje tutaj i tak siedział dobre 20 minut aż moja mama nadjechała a tu następny problem...nadjechała niewiedząc o co chodzi fordem puma i jak tu wpakować do środka dwójkę dzieci mnie co prawda niską bo zaledwie 166 ale zawsze i wózek hmm co ja sie nagłowiłam....ale dało rade. Oli jechał zgięty jak muszelka Madi nie mógł się ruszyć na moich kolanach stelarz na przednim siedzeniu spacerówka wózka w bagarzniku. No i katrek nie wysłam :wściekła/y: A teraz głowa mnie boli od tego ciągłęgo dzisiejszego myślenia, cóz zrobić przeciążyłąm sie :baffled:

Załączniki

• roczek 014.jpg
    roczek 014.jpg
    18,9 KB · Wyświetleń: 24
hej
syneczki - heh to mialas dzien :szok::-D

a my juz zamowilismy duzego torta (rafaello) dla Sewcia na imprezke ale odziwo jakos tanio - tak mnie sie przynajmniej wydaje bo 55 zl :sorry2: jeszcze tylko catering i potem juz z gorki :tak:

rekinasia mogłabym zapytac o to samo:-p
o dziwo wszystko w porządku, maz sie spisał , Igusia chyba nie teskniła bo zachowywał sie jak zwykle, jedynie podczas jednej wieczornej wideo rozmowy zaczeła płakac i wołac mama tak ze nie mogli jej uspokoic :baffled: ale armagedon nie nadszedł wiec moge czesciej wyjezdzac :-p;-)
ciesze sie ze pojechalam ale psychicznie jestem wypompowana, za duzo padło ważnych kwestii, a podrozy z moją matką mam dosyc na najblizszy rok:baffled:
patrysia faktycznie cos chyba tanio ci wyszło, chociaaz to zalezy ile bedzie wazył i co tam zrobią:happy: mi powiedzieli ok.100 zł ale ze zdjeciem dziecka na torcie (jadalnym), zrobionymi przez cukiernika ozdobami i swieczką, na ok.15 osób, czy musi miec ponad kilogram:baffled::rofl2:
ciesze sie ze u was wszystko w porzadku dziewczyny
ten tydzień znowu zapowiada sie intensywny, bo musze mieszkanie przygotowac, posciel na zmiane, bo czesc gosci bedzie nocowac;-):dry:cos widze, ze nie obedzie sie bez wolnego piatku:baffled:
doradzcie mi jak zorganizowac w knajpie dla dorosłych kącik dla dzieci:confused: bedą 3 maluchy w wieku Igi....

:-)Igorku:-)
Dziś są Twoje 1 urodzinki!!!
Dlatego chcemy Ci życzyć wszystkiego najlepszego!

Żyj szczęśliwie i radośnie,dożyj długich lat,niech Ci życie będzie wiosną,majem cały świat!

Marcelinka i ciocia Zytka :)

reklama
Do góry