reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutóweczki 2008-wątek główny

reklama
100 LAT 100 LAT DLA AMADEUSZAAA
szczęścia , zdrowia i słodyczy ,
Tobie ciocia lileczka życzy:-):-):-)​

I my jeszcze my i my :-D
Z torcika płomyczek
Mruga do Madiego
Dziś Twój Pierwszy Roczek
Chodzmy do niego

Z życzeniami spieszą
Do wnuczka Dziadkowie
Jak bardzo się cieszą
Słowo nie wypowie

W uściskach cieplutkich
Wręczają Ci serce
By nie było smutków
W Twym życiu dziecięcym

Z torcika płomyczek
Robi śmieszne minki
Dziś Twój Pierwszy Roczek
Twoje Urodzinki

100 lat Amadeuszku zycze ja i moje dziewczynki ;-)

anna_ajra wiesz co... ja to Cię podziwiam :sorry: wiesz za co? Ze potrafisz wszytskim zawsze cos odpisac- nie pomijając nikogo:eek: cóz za pamięć;-)
Ladna.ex.panna sie nie martw tyle- jest z tatusiem czyli wszytsko bedzie dobrze.Wiem,ze i tak nas nikt nie zastąpi :cool2: ale "sprawa" w ktorej jedziesz jest wazna prawda? Moze jakiś przelom nastąpi:tak: Malej nic nie będzie- zasnie nawet nie wspomniawszy słowa "mama" :-p
kaskax25 muuachh ;-) jak samopoczucie?
Syneczki2 udanej imprezki.I pamiętaj starą maxymę "... ładnemu we wszytskim ładnie .." :-p:-D

wszystkie Was pozdrawiam oczywiście cieplutko.Buziaki

Dziewczynki moje kochane Amadeuszek dziękuje wam wszystkim i każdej z osobna za życzenia i buziaczki przesyła takie z bąbelkiem śliny akurat :-D
margatko toś mi teraz powiedziała trudno trzeba w to uwieżyc nie ma rady :-D

Oczywiscie zapomniałam o czyms :-D byliśmy wczoraj z Niki na szczepieniu i pani ją zwazyła i .... łooo matko moje dziecię wazy 12 kilo:szok::sorry2: mam co dzwigac:rofl2:

samych słonecznych dni, radości, zdrówka, szczęścia, mnóstwo całusów śle Gabrysia z mamusią
Margarito no masz co dźwigać, ale słodki to ciężar!!!!! wczoraj byłam u koleżanki jej synek ma 7 mieś i waży 11 kg, ale wcale nie wygląda, Gabi ma ok 11,5 kg ale przy nim wygląda na pączuszka :-D
Syneczki na pewno ślicznie wszyscy będziecie wyglądać!:-)

Witam,

wszystkiego naj naj najlepszego na ten roczek zyczymy Amadeuszkowi wszystkiego co dobre - ciocia Patrysia i Sewi :-D:-D:-D sto lat :tak::tak::tak:

a tak poza tym to jakos nie mam weny ostatnio - troche problemow... i maly znow kaszle ale dostaje leki wiec zobaczymy :tak:
pozdrawiam i buuuuuziam mocno wszystkie

Moje gratulacje Ania, tak trzymaj:-):-):-)
Patrysia zdrowiejcie mi tu szybko i na BB z powrotem brakuje tu ciebie:dry:

reklama
:-):-):-)Najserdeczniejsze życzenia urodzinowe dla Amadeuszka,
sto lat, zdrówka, dużo uśmiechu i wszystkiego co najlepsze
od cioci Gosi z Piotrusiem i Jasiem:-):-):-)

Do góry