Cześć dziewczyny!
Widzę, że nie ma wśród nas dziewczyny, która nie szłaby na badania 3D. Super!
lowiczanka78 - gratuluję ruchów! Jaki wózek sobie upatrzyłaś? Ja jeszcze się nie rozglądałam... Trzymaj się ciepło i nie choruj!
przyszlirodzice - nie ma co się stresować. Masz od tego lekarza, a skoro on mówi, że jest wszytko dobrze, to nie denerwuj się tym, co przeczytałaś. Porozmawiaj jeszcze ze swoim gin.
Fajny pomysł przejścia z przyszlirodzice na Ania, z tym, że jest tu 7 Ani. Może wypali...
lileczka - Jaki wózek sobie wybrałaś?
kropecka - trzymam kciuki za córeczkę!
cloe -
Ania31 - dobre to z mężem... hihi... Cieszę się, że z dzidzią wszystko ok!
kropecka - mnie zapewne nie ominą takie badania glukozy...
agawa1 - chyba wolałabyś hamburgera...? bo ja hot-doga
Haha!!! Dobry kawał!!! Tak jest! Otóż to... dobre, dobre!
Na szczęście mój M pomaga mi w porządkach w domku i tak w ogóle nic złego mi nie powie, gdy przeleżę cały dzień.
Pozdrawiam Was serdecznie
Widzę, że nie ma wśród nas dziewczyny, która nie szłaby na badania 3D. Super!
lowiczanka78 - gratuluję ruchów! Jaki wózek sobie upatrzyłaś? Ja jeszcze się nie rozglądałam... Trzymaj się ciepło i nie choruj!
przyszlirodzice - nie ma co się stresować. Masz od tego lekarza, a skoro on mówi, że jest wszytko dobrze, to nie denerwuj się tym, co przeczytałaś. Porozmawiaj jeszcze ze swoim gin.
Fajny pomysł przejścia z przyszlirodzice na Ania, z tym, że jest tu 7 Ani. Może wypali...
lileczka - Jaki wózek sobie wybrałaś?
kropecka - trzymam kciuki za córeczkę!
cloe -
Ania31 - dobre to z mężem... hihi... Cieszę się, że z dzidzią wszystko ok!
kropecka - mnie zapewne nie ominą takie badania glukozy...
agawa1 - chyba wolałabyś hamburgera...? bo ja hot-doga
Haha!!! Dobry kawał!!! Tak jest! Otóż to... dobre, dobre!
Na szczęście mój M pomaga mi w porządkach w domku i tak w ogóle nic złego mi nie powie, gdy przeleżę cały dzień.
Pozdrawiam Was serdecznie