reklama
Minesota
Fan(ka)
Hej
Prawie Lileczka ci wyszło :-)
Zaraz znajdę na forum jak to wrzucać i podeślę linka
Prawie Lileczka ci wyszło :-)
Zaraz znajdę na forum jak to wrzucać i podeślę linka
Minesota
Fan(ka)
https://www.babyboom.pl/forum/ciaza-porod-polog-f14/jak-wstawic-suwaczek-78/
jeśli mi tego linka nie popsuje :-)
jeśli mi tego linka nie popsuje :-)
Ania31
Mamy lutowe'08
Właśnie zimno jak nie wiem co. Zastanawiam sie kiedy bedzie mozna przepalać wczoraj do mycia juz paliłam w centralnym było ciepełko dzis pewnie tez rozpale od razu inaczej w domku jest.
Mój maluszek rusza sie powolutku daje o sobie znać najwiecej wieczorkami jak położe sie juz do łóżeczka.
Jestem dzis do niczego własnie dowiedziałam sieze moj tato ma przezuty kolejne 2 gózy znaleźli lekarze na usg. W kwietniu minął rok od 1 operacji po pół roku była druga a teraz kolejne guzy wypłakałam się juz dzis nie chce zeby dzieciaki widziały ze płacze ale i tak Kubus widział i pyta sie co mi jest i ze nie mam być smutna. Do tego doszły hormony i ryczałam o wszystko nawet ze zimno sie robi na dworze ze nie moge podłaczyc z M cyfry coś nam nawaliło. Mam dziś okropny dzien.
pozdrawiam mamusie i brzusie
Mój maluszek rusza sie powolutku daje o sobie znać najwiecej wieczorkami jak położe sie juz do łóżeczka.
Jestem dzis do niczego własnie dowiedziałam sieze moj tato ma przezuty kolejne 2 gózy znaleźli lekarze na usg. W kwietniu minął rok od 1 operacji po pół roku była druga a teraz kolejne guzy wypłakałam się juz dzis nie chce zeby dzieciaki widziały ze płacze ale i tak Kubus widział i pyta sie co mi jest i ze nie mam być smutna. Do tego doszły hormony i ryczałam o wszystko nawet ze zimno sie robi na dworze ze nie moge podłaczyc z M cyfry coś nam nawaliło. Mam dziś okropny dzien.
pozdrawiam mamusie i brzusie
L
ladna.ex.panna
Gość
ja dzisiaj wczesnie z pracki i bardzo dobrze, bo jakies cholerstwo sie na magazynie rozlało, ze az u nas w logistyce nie dalo sie wysiedziec...:-(
sama nawet nie pomyslałam ze powinnam isc do domu, ale na szczescie mnie wygonili...normalnie nie wiem kiedy zaczne myslec za siebie i za dziecko , które w sobie nosze...
az sama jestem zla na siebie
sama nawet nie pomyslałam ze powinnam isc do domu, ale na szczescie mnie wygonili...normalnie nie wiem kiedy zaczne myslec za siebie i za dziecko , które w sobie nosze...
az sama jestem zla na siebie
Skoro nasz "stary" Minister Edukacji postanowił wprowadzić mundurki, to w jaki sposób (my) nauczyciele mamy to egzekwować???!!!
Uważam, że ten pomysł naraził jedynie rodziców i częściowo państwo (na kampanie promocyjną) na wydatki, a tak naprawdę jest to o du.. rozbić!
Całe szczęście ominie mnie te chore rozporządzenie...
Uważam, że ten pomysł naraził jedynie rodziców i częściowo państwo (na kampanie promocyjną) na wydatki, a tak naprawdę jest to o du.. rozbić!
Całe szczęście ominie mnie te chore rozporządzenie...
Ika_s - nie wiedziałam, że masz niedużą wadę serca... Dzidziusiowi na pewno to nie szkodzi, ale Ty się oszczędzaj! W dodatku małą łobuziarą byłaś...!
Bardzo mi miło, że o mnie myślałaś
Myyszaaa - mnie także ustąpiły nocne wizyty w WC, ale zaczęłam dużo wolniej chodzić. Wole teraz jeździć autobusami.
Kiedy macie winobranie w Zielonej Górze? Wiem, że to zawsze fajna impreza!
cloe - życzę zatem udanej sesji zdjęciowej. Mam nadzieję, że się pochwalisz...?
lileczka - masz racje, zdecydowanie się ochłodziło... ale ja nie nalezę do "zmarzluchów". Suwaczki już całkiem, całkiem!
lada.ex.panna - nie czekaj, aż coś się stanie! Uważaj na siebie!
Ania31 - ja na szczęście nie muszę włączać ogrzewania!
Bardzo mi przykro z powodu Twojego taty. Ściskam Cię mocno!
Pozdrawiam Was serdecznie
Bardzo mi miło, że o mnie myślałaś
Myyszaaa - mnie także ustąpiły nocne wizyty w WC, ale zaczęłam dużo wolniej chodzić. Wole teraz jeździć autobusami.
Kiedy macie winobranie w Zielonej Górze? Wiem, że to zawsze fajna impreza!
cloe - życzę zatem udanej sesji zdjęciowej. Mam nadzieję, że się pochwalisz...?
lileczka - masz racje, zdecydowanie się ochłodziło... ale ja nie nalezę do "zmarzluchów". Suwaczki już całkiem, całkiem!
lada.ex.panna - nie czekaj, aż coś się stanie! Uważaj na siebie!
Ania31 - ja na szczęście nie muszę włączać ogrzewania!
Bardzo mi przykro z powodu Twojego taty. Ściskam Cię mocno!
Pozdrawiam Was serdecznie
Minesota
Fan(ka)
Ania31 - ja to mam w bloku gorzej muszę poczekać aż włączą centralne:-( Trzymaj się cieplutko ...
Ania_ajra - Z tymi mundurkami to różnie to bywa - w moim liceum - to już wcześniej wprowadzili mundruki - na zasadzie kamizelek - a dla starszych klas jako sygnety
Ale w sumie stwierdzam że gdyby wszyscy byli poinformowani o dofinansowaniu - to by było łatwiej - i więcej dzieci miało by mundurki - a tak mam wrażenie że to wszystko na ostatnią chwilę było robione i tak na maksa chaotycznie...
ladna.ex.panna - ty wiesz że ty tylko możesz 4h przed monitorem
Ania31 - ja to mam w bloku gorzej muszę poczekać aż włączą centralne:-( Trzymaj się cieplutko ...
anna_ajra - Winobranie zaczyna sie 8 września;-) Tu jest plan:
Dni Zielonej G
Ania_ajra - Z tymi mundurkami to różnie to bywa - w moim liceum - to już wcześniej wprowadzili mundruki - na zasadzie kamizelek - a dla starszych klas jako sygnety
Ale w sumie stwierdzam że gdyby wszyscy byli poinformowani o dofinansowaniu - to by było łatwiej - i więcej dzieci miało by mundurki - a tak mam wrażenie że to wszystko na ostatnią chwilę było robione i tak na maksa chaotycznie...
ladna.ex.panna - ty wiesz że ty tylko możesz 4h przed monitorem
anna_ajra - Winobranie zaczyna sie 8 września;-) Tu jest plan:
Dni Zielonej G
reklama
Gosia 78
Mamy lutowe'08
U nas też dziś zimno i deszczowo. Ubieramy się w domu na cebulkę ale i tak jakoś nic nie chce się robić. Mam nadzieję, że jak nie wzrośnie temperatura to może troszkę podgrzeją nam mieszkania. Osiedle jest ogrzewane gazem więc chyba nie powinno być z tym problemu. Jedynie Piotrusiowi nie przeszkadza niska temperatura - od rana szaleje w domu bo nie może wyjść na dwór.
lowiczanka78- mnie niestety mniejsza ilość płynów przed spaniem nie pomaga
Najka- trzymam kciuki żeby antybiotyk szybko zadziałał i żebyś nie musiała się denerwować. Ja jeszcze nie słyszałam serduszka mojego maleństwa, mam nadzieję, że na najbliższej wizycie usłyszę.
Myyszaaa, dawna cloe - u mnie na razie tempo bez zmian, cieszę się że obecnie mieszkamy na I piętrze, bo mam niezbyt miłe wspomnienia w wdrapywaniu się na czwarte z poprzedniej ciąży, zwłaszcza pod koniec.
lileczka - mnie też ciągle zimno ale mam nadzieję, że w III trymstrze znów się to zmieni i będę otwierać okna w mrozy.
lowiczanka78- mnie niestety mniejsza ilość płynów przed spaniem nie pomaga
Najka- trzymam kciuki żeby antybiotyk szybko zadziałał i żebyś nie musiała się denerwować. Ja jeszcze nie słyszałam serduszka mojego maleństwa, mam nadzieję, że na najbliższej wizycie usłyszę.
Myyszaaa, dawna cloe - u mnie na razie tempo bez zmian, cieszę się że obecnie mieszkamy na I piętrze, bo mam niezbyt miłe wspomnienia w wdrapywaniu się na czwarte z poprzedniej ciąży, zwłaszcza pod koniec.
lileczka - mnie też ciągle zimno ale mam nadzieję, że w III trymstrze znów się to zmieni i będę otwierać okna w mrozy.
Podziel się: