reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutóweczki 2008-wątek główny

reklama
Właśnie zimno jak nie wiem co. Zastanawiam sie kiedy bedzie mozna przepalać wczoraj do mycia juz paliłam w centralnym było ciepełko dzis pewnie tez rozpale od razu inaczej w domku jest.
Mój maluszek rusza sie powolutku daje o sobie znać najwiecej wieczorkami jak położe sie juz do łóżeczka.
Jestem dzis do niczego własnie dowiedziałam sieze moj tato ma przezuty kolejne 2 gózy znaleźli lekarze na usg. W kwietniu minął rok od 1 operacji po pół roku była druga a teraz kolejne guzy wypłakałam się juz dzis nie chce zeby dzieciaki widziały ze płacze ale i tak Kubus widział i pyta sie co mi jest i ze nie mam być smutna. Do tego doszły hormony i ryczałam o wszystko nawet ze zimno sie robi na dworze ze nie moge podłaczyc z M cyfry coś nam nawaliło. Mam dziś okropny dzien.
pozdrawiam mamusie i brzusie

ja dzisiaj wczesnie z pracki:tak: i bardzo dobrze, bo jakies cholerstwo sie na magazynie rozlało, ze az u nas w logistyce nie dalo sie wysiedziec...:-(
sama nawet nie pomyslałam ze powinnam isc do domu, ale na szczescie mnie wygonili...normalnie nie wiem kiedy zaczne myslec za siebie i za dziecko , które w sobie nosze...
az sama jestem zla na siebie:wściekła/y:

Cześć dziewczyny!:happy2:
Ale się zdenerwowałam:realmad:... Przeczytałam właśnie na portalu Interia informacje dotyczącą mundurków. Oto wycinek ...

Skoro nasz "stary" Minister Edukacji postanowił wprowadzić mundurki, to w jaki sposób (my) nauczyciele mamy to egzekwować???!!! :confused::growl::wściekła/y:
Uważam, że ten pomysł naraził jedynie rodziców i częściowo państwo (na kampanie promocyjną) na wydatki, a tak naprawdę jest to o du.. rozbić!
Całe szczęście ominie mnie te chore rozporządzenie...

Ika_s - nie wiedziałam, że masz niedużą wadę serca:huh:... Dzidziusiowi na pewno to nie szkodzi, ale Ty się oszczędzaj!:elvis: W dodatku małą łobuziarą byłaś...!:huh::biggrin2:
Bardzo mi miło, że o mnie myślałaś :rofl::-D:rofl:
Myyszaaa - mnie także ustąpiły nocne wizyty w WC, ale zaczęłam dużo wolniej chodzić. Wole teraz jeździć autobusami.:wink:
Kiedy macie winobranie w Zielonej Górze?:confused: Wiem, że to zawsze fajna impreza!:yes:
cloe - życzę zatem udanej sesji zdjęciowej:-D. Mam nadzieję, że się pochwalisz...?:tak:
lileczka - masz racje, zdecydowanie się ochłodziło... ale ja nie nalezę do "zmarzluchów":wink:. Suwaczki już całkiem, całkiem!:rolleyes:
lada.ex.panna - nie czekaj, aż coś się stanie! Uważaj na siebie!
Ania31 - ja na szczęście nie muszę włączać ogrzewania!
Bardzo mi przykro z powodu Twojego taty.
:sad: Ściskam Cię mocno!

Pozdrawiam Was serdecznie

Ania31 - ja to mam w bloku gorzej muszę poczekać aż włączą centralne:-( Trzymaj się cieplutko ...

Ania_ajra - Z tymi mundurkami to różnie to bywa - w moim liceum - to już wcześniej wprowadzili mundruki - na zasadzie kamizelek - a dla starszych klas jako sygnety:happy2:
Ale w sumie stwierdzam że gdyby wszyscy byli poinformowani o dofinansowaniu - to by było łatwiej - i więcej dzieci miało by mundurki - a tak mam wrażenie że to wszystko na ostatnią chwilę było robione i tak na maksa chaotycznie...

ladna.ex.panna - ty wiesz że ty tylko możesz 4h przed monitorem:-p

Ania31 - ja to mam w bloku gorzej muszę poczekać aż włączą centralne:-( Trzymaj się cieplutko ...
anna_ajra - Winobranie zaczyna sie 8 września;-) Tu jest plan:
Dni Zielonej G

reklama
U nas też dziś zimno i deszczowo. Ubieramy się w domu na cebulkę ale i tak jakoś nic nie chce się robić. Mam nadzieję, że jak nie wzrośnie temperatura to może troszkę podgrzeją nam mieszkania. Osiedle jest ogrzewane gazem więc chyba nie powinno być z tym problemu. Jedynie Piotrusiowi nie przeszkadza niska temperatura - od rana szaleje w domu bo nie może wyjść na dwór.

lowiczanka78- mnie niestety mniejsza ilość płynów przed spaniem nie pomaga
Najka- trzymam kciuki żeby antybiotyk szybko zadziałał i żebyś nie musiała się denerwować. Ja jeszcze nie słyszałam serduszka mojego maleństwa, mam nadzieję, że na najbliższej wizycie usłyszę.
Myyszaaa, dawna cloe - u mnie na razie tempo bez zmian, cieszę się że obecnie mieszkamy na I piętrze, bo mam niezbyt miłe wspomnienia w wdrapywaniu się na czwarte z poprzedniej ciąży, zwłaszcza pod koniec.
lileczka - mnie też ciągle zimno ale mam nadzieję, że w III trymstrze znów się to zmieni i będę otwierać okna w mrozy.

Do góry