reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutóweczki 2008-wątek główny

Dzień dobry!:)
Myszaaa świetne wieści!:-) To wspaniałe przeżycie takie usg i słuchanie serduszka:) Ale aż 14 cm?! To musi być starsze chyba? Czy doktor całego dzidziusia po wyprostowaniu mierzył? Bo normalnie to od głowy do pośladków?
Ha, dziewczyny, biedni byliby tatusiowie z kobiecymi bólami, wydaje mi się, że mocno bolesna @ pewnie by wystarczyła:-p
Ika_s to leż grzecznie, może wreszcie te plemiania dadzą Ci spokój! Moja kuzynka tak miała i kilka razy z tego powodu na obserwacji w szpitalu była, ale wszystko skończyło się bardzo dobrze i ma zdrowego synka. Muszę sie jej wypytać, czy znaleźli przyczynę tych plamień.
Agawa to juz pojutrze dzidziołka swojego zobaczysz!:)
Kupiłam spodnie i wygodne są, może wkleję wieczorkiem.
Miłej soboty Wam życzę!

reklama
Myszaa fanie że z dzidzią wszystko w porządku Pamiętam jak pierwszy raz widziałam Julkę to przeogromne wzruszenie mnie ogarneło z drugim reagowałam spokojniej ale według mnie nie ma lepszego widoku jak maleństwo w brzuszku wierzgające :-) no i gdy wiadomo że wszystko dobrze:tak:

Hej
Też tak myślę - że mała się cała wyprostowała - lekarka też się zdziwiła:-) choć stwierdziła ze rodzice niscy nie są:-D wyszedł jej 13/14 tydzień wg usg :-D
Mam zdjęcie ale nie udało mi sie jeszcze go zeskanować :tak:
Agawa - hihihi - jak będę wiedzieć co to te bóle parte:-p to pewnie nie będę tego nikomu życzyć:elvis:
Cloe - mi to chyba nie minie:-D Za każdym razem aż nie mogę uwierzyć w tego małego szkraba tam w środku:-D:tak:
Pozdrawiam Myyyszaaa:tak:

Ilk_a - jak tam?? Mam nadzieje że wszystko jest oki??
ladna.ex.panna - ja też nie mam mandatu:-p i już powoli jak wiem że mogę sobie pozwolić - naciskam nogę na gaz :-) co do dziur na drogach - to mam dziwne auto które samo się pcha do dziur :rofl2:

No dobra już kończę:-D

:-)witajcie wszystkie lutóweczki!!!! Mój termin to 22 luty.Na razie jestem na tabletkach podtrzymujących ciąże ale mam nadzieję że dotrwam z wami do lutego.Pozdrawiam Was wszystkie.

reklama
witaj lileczka :) pisz często. coś z suwaczkiem masz nie tak, bo jeśli masz termin na 22 lutego to on źle wskazuje tygodnie. ja mam na 19 lutego i mam wcześniejszą ciążę

Do góry