reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutóweczki 2008-wątek główny

Czesc zajrzałam się przywitać wróciłam już z wczasów w domku zaległości trzeba pomalutku zacząc sprzątać codziennnie coś musze zrobić w niedziele wracają chłopaki czyli rodzinka będzie w komplecie.
U giny była wszystko ok.Słyszałam serduszko dzidzi moje samopoczucie też ok.Apetycik jest i to tak różny ze szok.
Pozdrawiam mamusie i brzusie

reklama
Cześć dziewczyny!:happy2:
Dzisiaj czuję się już znacznie lepiej.:happy: Mam nadzieje, że najgorsze mam już za sobą! W środę jestem umówiona na wizytę do mojego gin. Cieszę się, że zobaczę naszą dzidzię! Oby wszystko było dobrze...

Najka - gratuluję super wyników!:rofl::-D:rofl: Fotkę już widziałam - extra!:yes:
Ania31 - czy to już koniec wczasów na ten rok?:confused: Fajnie tak spędzić trochę czasu poza domem:cool:... w końcu wakacje!:biggrin2: Wspominał Twój gin. coś na temat płci?:confused: ... ale najważniejsze, że wszystko ok!:wink:

Ściskam Was wszystkie
Buziaczki

Witajcie,

mam dziś znowu podły nastrój. Nie chce się całkiem uspokoić to moje plamienie i są dalej nerwy. Brzuch na szczęście nie boli no i pocieszam się, że z Maluchem przecież też było dobrze.

Do pracy chyba w związku z tym narazie jednak nie wrócę. Miałam jechać na szkolenie, ale zmienili w pracy zdanie i pojedzie ktoś inny. Cóż, dla mnie to pewnie lepiej, ale tak bardzo chciałam, że trochę mi smutno.
Dziś pewnie dla odmiany będę leżeć. Może wreszcie trochę zabiorę się za pisanie pracy na studia.

Może ja też pokażę Wam te moje spodnie. Wydaje mi się, że mogą być, ale każdy ma inny gust. No i te są w dużym rozmiarze, więc nie są takie zgrabniutkie jak spodnie Kropecki:

Cieszę się Aniu, że przeziębienie mija.
Pozdrawiam cieplutko.

Hej
Lubie urlop - dopiero co wstalam :-) Pewnie nie macie gdzieś sprawdzonego przepisu na racuchy;-)wzieło mnie na gotowanie i mi sie racuchy z jabłkami zamarzyły:-p:rofl2:
lka_s - fajne spodnie:-D nie martw się :-)to jest dla ciebie teraz nie wskazane:sorry2:więc głowa do góry - a co wyjazdów to pomysl o całym dniu - siedzenia na dusznej salce bez możliwości wyjścia :sick:
anna_ajra - super ze sie lepiej czujesz:-)

uciekam od monitorka - urlop miałam wykorzystać by mniej przy nim siedziec::-p
więc poczytam Was wieczorkiem:happy2:

anna_ajra pytałam o płeć ale nie chciał powiedzieć mówił ze nie bedzie zgadywał albo nie chciał mnie załamywać ze 4 syn :-)chociaż rozmawiałam z kuzynką ona do niego chodziła cała ciaze i jej do samego konca nie chciał powiedziec co bedzie.
Ale wszystko jest ok to najważniejsze na fotce próbowałam cos dojrzeć ale niestety nie widać:-D:-D
pozdrawiam fasolki i mamusie

Cześć dziewczyny!:happy2:
Ika_s - przeżywam razem z Tobą każde plamienia. Doskonale sobie wyobrażam, jak się czujesz:unsure:. Podziwiam Twoją wytrwałość i wiem, że dasz radę! Kto jak nie Ty!? A z pracą daj sobie jak na razie spokój. Jeszcze zdążysz się napracować.:wink:
Co lekarz powiedział na te krwawienia???:confused::confused::confused:
Śliczne spodnie! Też mnie się podobają.:yes:
Myyszaaa - co do racuchów, to niestety nie pomogę. Poszukaj w Internecie, a na pewno znajdziesz. Dobry pomysł... mmm...:biggrin2:
Ania31 - :-D

Ja też pokaże swoje zakupy z ostatnich dni...:rolleyes: częściowo na Allegro...
W tych białych spodnich chodzę teraz najchętniej, są super przewiewne i lekkie. Rybaczki są pożyczone od mojej szwagierki. Są rewelacyjne (z 9fashon). Czarne dżinsy są ogromne i czekają na zimę. Beżowe zaś na jesień. Mam jeszcze spódnicę niebieską dżinsową od szwagierki - super!

Pozdrawiam!

Witajcie!
Dziś bardzo deszczowo, mieliśmy jechac na działkę do teściowej i moze pojedziemy na troszkę, ale pewnie najwięcej to posiedzimy tam w domku przed kominkiem:)
Anna ajra fajnie, że już lepiej sie czujesz, a w środe będzie dobrze, Twój dzidziuś jest już duży i silny!:tak:
Ika_s przykro, że musisz przechodzić przez te nerwy, plamienia, mam nadzieję, że lada dzień się skończą i bedziesz mogła sie spokojnie ciążą cieszyć! A szkoleniem się nie martw, jeszcze niejedno przed Tobą!:)
Myszaaa niestety nie mam przepisu na racuchy, ale może juz coś znalazłaś?
Aniu31 moze jednak Ci powie w końcu!:-D
Jak tak na Wasze ładne spodenki patrzę to myslę, ze i ja w końcu się na te zakupy muszę wybrać, bo w dżinsach to już ciasno mi:)
Miłego dnia!

Witajcie drogie Panie.
U nas wszyhstko w porządku - najlepszym.
Ika_s tak mi przykro z powodu plamienia ale najważniejsze że z dzidzią wszystko ok. A co twój gin na to przeciesz musi być jakiś powód. ???
Anna ajra cieszę się że juz ci lepiej:-)
Myyszaaa co do racuchów to pewnie już za późno na przepis.co nie :crazy::crazy::crazy:Pochwal się wyszły Ci ????
śliczne te Wasze dzidzusie. Ja miałam iść do gina w poniedziałek ale ze względu na mój pobyt w szpitalu wszystko się przesunęło i wg ordynatora powinnam iść za 2 tygodnie. Ale ja czekam tylko na wypis ze szpitala i w przyszłym tygodniu biegnę do gina. Już nie wytrzymuje chcę zobaczyc dzidziora, który co raz częściej daje o sobie znać :-) kopniaczkami.:tak::-D:rofl2::-)

reklama
Do góry